Cum sa...

#feng shui in casa #tehnici Feng Shui #feng shui #elemente feng shui #secrete feng shui

Tehnici Feng Shui! De ce este bine sa pui o moneda in coltul camerei

Arta Feng Shui este un ansamblu de principii ce afirma ca formele si mediul ambiant pot influenta calitatea vietii. Bazandu-se pe teoria celor 5 elemente (pamant, metal, apa, lemn, foc) si pe principiile yin si yang arta Feng Shui incearca sa reechilibreze fortele care se manifesta local pentru a ameliora, sanatatea, prosperitatea si comportamentul persoanelor.

 

Desi pentru multi, arta Feng Shui poate parea dificil de pus in practica, in realitate este extrem de simplu. Trebuie doar sa pozitionezi anumite elemente in locurile corecte din casa si schimbarile in bine nu vor intarzia sa apara.

Multi experti in Feng Shui sustin ca zona banilor se afla in fiecare camera din casa. Mai exact in cel mai indepartat colt din stanga, orientandu-ne dupa usa de la intrare. Asadar, acestea sunt colturile din casa pe care trebuie sa pui accentul daca iti doresti sa ai noroc la bani.

Asadar, intra in camera si verifica care este coltul cel mai indepartat din stanga. Acolo trebuie sa iti construiesti coltul banilor.

Principalul element Feng Shui specific banilor este lemnul. Cu toate acestea, o tanara adepta a numerologiei a incercat o noua metoda, care a functionat foarte bine pentru ea. In acel colt al banilor, a pus o moneda care sa contina cifra 5, scrie realitatea.net.

Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului