Cum sa...

# miros haine #spalare haine #haine

Talpa fierului de calcat are arsuri? Foloseste paracetamol pentru a le elimina

Paracetamolul, banalul medicament care se gaseste in fiecare casa are puteri magice. Cu acesta poti elimina cu usurinta arsurile de pe talpa fierului de calcat.

 

Calcatul hainelor necesita o anumita grija, dar mai ales multa atentie, pentru ca orice greseala se poate transforma intr-o arsura fatala pe hainele tale si chiar pe fierul de calcat. Dar inainte de a nu renunta la calcat, trebuie sa stii ca poti indeparta arsurile de pe talpa fierul cu paracetamol.

Nu uita ca atunci cand lasi fierul de calcat pe tesatura mai mult timp, aceasta se arde, iar fierul de calcat ramane patat. In momentul in care fierul este patat, in momentul in care il folosesti in acest mod, nu vei face decat sa patezi hainele bune. Iar petele de arsura nu mai ies cu nimic. Prin urmare este important sa cureti foarte bine talpa fierului de calcat. 

Cum sa indepartezi arsurile de pe talpa fierului de calcat cu paracetamol

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa conectezi fierul de calcat si sa il pornesti. Seteaza fierul la temperatura maxima.

Pana cand fierul de incinge, cauta o carpa curata din bumbac, de care nu mai ai nevoie, si ia cu tine o folie de paracetamol si o penseta lunga.

Cu ajutorul pensetei, ia cate o pastila de paracetamol freaca locul cu arsura.

O alta metoda, este sa pui cateva pastile de paracetamol pe o carpa si sa freci fierul de acestea, ca si cand ai calca o bluza. La final, pentru a elimina orice impuritati, trece fierul de calcat peste carpa curata, pregatita anterior. Repeta procedeul pana cand talpa fierului de calcat nu mai are nicio urma de arsura.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea