Cum sa...

# parfum camera #alegere parfum #parfum

Sfaturi despre alegerea unui parfum de camera, de calitate

O lumanare care nu miroase aproape deloc nu impresioneaza pe nimeni, pentru ca nu mai este o lumanare parfumata. Prin urmare, cand se alege un asemenea produs nu trebuie sa tii cont doar de pret si nu trebuie sa faci niciodata compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

 

Lumanarile parfumate de calitate sunt evaluate si testate cu mare atentie de specialisti pentru a fi durabile si persistente in timp. Fiecare parfum trebuie sa indeplineasca standarde stricte de calitate, referitoare la sanatatea oamenilor, dar si la siguranta mediului.    

Daca esti in cautarea unui parfum de camera iti sugeram sa cumperi un astfel de produs online, pentru ca in prezent gama este foarte diversificata si poti gasi cu usurinta articole care sunt intr-adevar la moda in acest moment. Poti cumpara produse exceptionale, cum ar fi:

  • Lumanare parfumata cu fitil din lemn
  • Aroma difuzor cu rezerva
  • Lumanare parfumata clasica
  • Spray de camera cu ingrediente naturale
  • Uleiuri esentiale
  • Odorizant de camera
  • Lumanare parfumata cu ulei esential.

Tinand cont ca faci cumparaturile online si nu poti mirosi lumanarile parfumate, ai putea crede probabil ca acest lucru iti va ingreuna alegerea parfumului ideal pentru casa ta. Totusi lucrurile nu sunt atat de dificile, pentru ca ai putea tine cont de faptul ca exista un grup de parfumuri de baza la diferite modele si tipuri de lumanari, care apar trecute in descrierea produselor comercializate.

Prin urmare, ai putea alege din patru categorii de baza:

  • Parfumuri florale care sunt dulci si placute
  • Parfumuri exotice care sunt o combiantie de arme de condimente, ierburi, rasini cu note dulci
  • Parfumuri cu note de lemn, de cedru si pin, care sunt preferate de barbati
  • Parfumuri fresh, proaspete, ce au note florale si fructate si care par suave si feminine.

Mirosurile florale la lumanari sunt inspirate din flori. Acestea sunt preluate din natura, din florile parfumate si apoi sunt folosite la crearea produselor. Unele flori au arome imbatatoare, cum sunt iasomia, trandafirii, zambilele, lacramioarele. Uleiurile esentiale extrase din iasomie sau lacramioare sunt asociate cu primavara, cu libertatea si prospetimea.

Oamenii aleg lumanarile parfumate si in functie de sezon, dar tin cont si de beneficiile lor pentru sanatate. De exemplu lumanarile cu miros de lavanda sunt apreciate pentru ca induc o stare de calm si relaxare si sunt folosite si in tratamentele de aromaterapie. Parfumul de lavanda apare si in lotiuni de masaj, in sapunuri, ele fiind folosite de exemplu in terapii la saloanele SPA.

In prezent, unele dintre cele mai bune arome de lumanari relaxante pentru camera se gasesc in categoria florala. Ingredientele clasice din familia florala sunt tuberoza, trandafirii, violeta, iasomia, ylang-ylang. Alte arome florale folosite sunt acelea de bujori, crin, flori de portocal. Uleiurile esentiale care sunt extrase din flori ofera o starea de bine si de relaxare oamenilor si sunt folosite si in aromaterapie.

Lumanarile cu arome pamantii sunt pentru odihna si relaxare, sunt preferate in general de oameni si sunt si in trend. Acestea pot avea note de lemn de santal, ace de pin, brad, molid, scoarta de salcie si lemn de cedru.

Cand alegi o lumanare parfumata, trebuie sa te gandesti la ce arome preferi mai mult si in ce loc din casa vrei sa o tii. De exemplu, daca vrei o lumanare parfumata pentru baie, iti sugeram sa alegi notele de lemn prezentate, care se potrivesc foarte bine in acest spatiu, au efect relaxant. Daca vrei o lumanare parfumata pentru dormitor, atunci ar fi recomandate notele florale si orientale, care sunt placute si odihnitoare.

Cumpararea acestor produse nu este chiar simpla tinand cont de faptul ca perceptia aromelor este subiectiva, insa daca tii cont de descrierea produselor din magazinele online, cu siguranta lucrurile devin un pic mai simple, pentru ca in acestea sunt trecute toate notele de parfum, ce urmeaza a fi experimentate.

FOTO: pixabay.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare