Cum sa...

#frunze dafin #frunze de dafin #portofel

Motivul pentru care trebuie sa tii, intotdeauna, o frunza de dafin in portofel

Frunzele de dafin sunt folosite la toate mancarurile pentru aroma lor distincta si subtila. Insa, aceste frunze au utilizari si in alte planuri, deoarece nu sunt doar simple condimente.

 

Frunzele de dafin sunt folosite pentru purificarea locuintelor, prin ardere. De asemenea, se spune ca acestea sunt benefice pentru atragerea norocului.

Se spune ca orice persoana trebuie sa tina o frunza de dafin in portofel si/sau in geanta, pentru a atrage gandurile pozitive si norocul de partea ei. Grecii si romanii considerau ca frunzele de dafin sunt adevarate talismane aducatoare de noroc si succes.

Acestia spuneau ca frunzele de dafin aduc prosperitatea si atrag banii. Mai mult, se spune ca frunzele de dafin nu doar ca au capacitatea de a atrage banii, dar ii si tin aproape de tine.

De asemenea, se spune ca frunzele de dafin trebuie puse sub covorul de la intrarea in casa pentru a atrage energiile pozitive. Alta traditie spune ca, pentru a atrage norocul in casa ta, trebuie sa asezi 20 de frunze de dafin in colturile casei tale.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului