Cum sa...

#forta ciclonica #aspirator # aspirator rowenta

Forta ciclonica de aspirare, pentru o casa mai curata

Peste tot in lume, designerii de interior opteaza pentru simplitate si functionalitate. Mai putine accesorii si mobilier, mai multa eficienta. Aceste locuinte minimaliste au nevoie de electrocasnice high-tech ultra-performante, iar aspiratoarele Rowenta Compact Power Cyclonic se incadreaza perfect in tendinte.

Specialistii Rowenta au reusit sa imbine rezultatele eficiente si designul optim intr-un singur instrument de curatare, compact si usor de folosit.

Tehnologia avansata mono-ciclonica, fara sac, ofera un nivel dublu de filtrare, astfel incat reuseste sa capteze chiar si cele mai mici particule de praf.

"Se spune ca o casa curata e semnul unei vieti irosite. Acesta nu mai este cazul atunci cand avem la dispozitie o tehnologie performanta care ne ajuta sa curatam locuinta rapid si usor. Aspiratoarele Rowenta Compact Power Cyclonic au fost create special pentru cei care isi doresc sa se bucure mai mult de viata, chiar si cand vine vorba de curatenie!", spune Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager, Groupe SEB Romania.

Aspiratoarele Rowenta Compact Power Cyclonic beneficiaza de performanta 3A, ceea ce inseamna ca ofera cele mai bune rezultate in ceea ce priveste:

  • Performanta de aspirare pe suprafete dure
  • Emisia de praf
  • Eficienta energetica

Motorul de numai 750 de wati are aceeasi performanta de aspirare ca un aspirator Rowenta cu putere de 2000 de wati, in timp ce consumul de energie este redus cu pana la 50%.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului