Cum sa...

# elemente decorative craciun #craciun

Elemente decorative de nelipsit pentru Craciun

Pentru acest Craciun, se pot folosi elemente decorative originale, cu o nota distinctiva, care vor atrage atentia atat proprietarilor, cat si oaspetilor. In articolul de fata iti impartasim ce obiecte sa nu-ti lipseasca din casa, pentru decorul de Craciun.

 

1. Lumanari cu arome

Fa-ti casa sa miroasa a Craciun. Lumanarile parfumate te vor ajuta sa realizezi acest lucru, dar, de asemenea, pot avea un design atractiv, care se potriveste cu decorul. De exemplu, regasesti modele in forma de conuri, braduti, stelute. Ce arome poti regasi? O varietate, de la portocale, mar si scortisoara, cacao, fructe.

2. Suporturi pentru lumanari

Lumina unei lumanari este un detaliu care te face sa te simti bine, instaland mai repede magia Craciunului. Suporturile pentru acestea nu numai ca te vor ajuta sa asezi lumanarile, ci sunt si un accesoriu foarte elegant, care permit sa intretii un mediu confortabil si placut.

3. Lumininite

Ofera-i casei o iluminare calda, iar elementele nu doar ca te vor ajuta sa impodobesti bradul, dar pot servi si ca decoratiuni. Dar daca nu le preferi, poti opta pentru lumanari care functioneaza pe baterii, care vor difuza o lumina ambientala, care nu deranjeaza vizual. Aduna mai multe dimensiuni diferite si creeaza o compozitie perfecta pentru Craciun.

4. Coronite si decoratiuni pentru masa festiva

Acestea sunt nelipsite din majoritatea locuintelor, iar asta si deoarece nu au un cost de achizitie ridicat. In plus, vor reusi sa infrumuseteze orice incapere, vestind sosirea celui mai frumos eveniment religiosꓽ Craciunul. Pentru a alege cele mai frumoase aranjamente, vezi aici produse de Craciun cu adevarat speciale.

5. Copaci cu lumini

Una dintre modalitatile de exemplificare a iernii sunt ramurile fara frunze, carora sa le adaugi putina stralucire cu lumini, pe care sa le asezi in incapere. Desigur, exista si copaci care lumineaza, ii poti regasi in majoritatea magazinelor cu decoratiuni.

6. Stelute

In perioada Craciunului, vei regasi multe elemente sub forma de stea, iar asta deoarece aceasta are o simbolistica crestina. Poti folosi lumanari ori aranjamente care includ acest obiect. Bineinteles, nu uita faptul ca si varful bradului este, adesea, confectionat in aceeasi forma.

7. Suporturi de pahare

Daca nu vrei sa investesti mult in decorarea si aranjarea mesei Craciun, ceea ce poti face este sa utilizezi suporturi pentru pahare, pe care sa le alegi in modele specifice acestei sarbatori, de exemplu fulg de nea, stelute. In ceea ce priveste cromatica, poti alege rosu, alb, dar si nuante neutre.

 

Nu trebuie sa dispui de un buget consistent pentru decorul de Craciun, ci sa alegi macar un element din cele prezentate in acest articol. Lumanarile, de exemplu, sunt extrem de accesibile. In plus, ai la dispozitie si aranjamente pentru masa festiva, care se vor incadra excelent in tematica, dar si decoratiuni pentru Craciun realizate cu licheni si alte elemente care vor rezista ani de zile, economisind astfel pentru sarbatorile viitoare.

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea