Cum sa...

#reguli aranjare masa revelion #masa Revelion #revelion

Cum sa aranjezi masa de Revelion daca ai musafiri. Regulile pe care trebuie sa le stie toata lumea

 

Aranjarea mesei de Revelion poate fi o adevarata provocare pentru multe gospodine. Chiar daca este doar o masa in familie sau o petrecere mai mare, este important ca masa de Revelion sa arate bine.

Cum sa aranjezi masa de Revelion daca ai musafiri

Pentru ca masa de Revelion sa arate foarte bine este nevoie sa tii cont de doar cateva reguli simple. Astfel totul va fi perfect.

Decor simplu

Nu folosi decoruri care vor distrage atentia de la preparate. Masa nu trebuie sa fie aglomerata cu obiecte decorative, ci este necesar spatiu pentru platourile cu mancare, pahare si tacamuri.

Nu folosi prea multe culori

Regula simplitatii se aplica si aici. Una, doua culori sunt mai mult decat suficiente. Opteaza pentru una sau doua culori dintre rosu, verde, albastru, auriu sau argintiu. Astfel, daca ai o fata de masa rosie, ai putea alege vesela verde, iar servetelele sa fie cu rosu si verde.

Materialul din care este confectionata fata de masa

Fata de masa pe care o folosesti in noaptea de Revelion este bine sa fie din bumbac, astfel incat sa nu alunece. De asemenea, este bine sa fie una simpla, pentru ca tacamurile sa iasa in evidenta.

Aranjamente din elemente naturale

Daca iti doresti cateva mici aranjamente pe masa de Revelion opteaza pentru conuri de pin, bucati de citrice uscate, bete de scortisoara. Poti face chiar tu un aranjament din portocale, scortisoara, conuri de pin si merisoare. Vor da un farmec aparte serii de Revelion.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea