Cum sa...

# uniclean #aspirator #curatenie

Du curatenia la un alt nivel cu Uniclean

Echipamentele pe care le folosesti in realizarea proceselor de curatenie au un impact major asupra rezultatelor pe care le obtii. Este importat sa le alegi in functie de nevoile proprii si amploarea serviciilor pe care le prestezi, in asa fel incat sa te asiguri ca sunt un real ajutor. Cumpara aspiratoare cu injectie extractie profesionale de la Uniclean si obtine rezultate impecabile intr-un timp scurt si cu efort minim.

In ce situatii devine util un astfel de aspirator?


Este bine cunoscut faptul ca un aspirator este printre principalele dispozitive necesare, fie ca vorbim de curatenia la nivel profesional, ori la procedee casnice, putand fi utilizat in raport cu orice suprafete. In schimb, varianta imbunatatita cu injectie extractie este destinata in special suprafetelor textile, precum covoare, tapiterii si nu numai. Au puterea sa absoarba toate reziduurile existente, ca mai apoi sa propulseze la presiune ridicata apa cu detergenti profesionali, pentru a indeparta orice pata sau urma de murdarie. Obtii astfel elemente impecabile, cu minim de efort. Reimprospatezi culorile si conferi un aspect nou in acelasi timp, utilizand un singur dispozitiv.

Te ajuta sa reduci semnificativ timpul de actiune

Data fiind functia dubla pe care o indeplineste, un aspirator cu injectie extractie profesional de la Uniclean te ajuta sa sari peste anumiti pasi, astfel incat sa finalizezi mai rapid intregul proces. Pe scurt, aspiri si speli in acelasi timp, lucru pe care nu il poti realiza apeland la metodele clasice de curatare. In majoritatea cazurilor, aspiratorul va face toata munca in locul tau, astfel incat sa poti prelua cat mai multe solicitari si sa iti dezvolti afacerea. Fiecare dispozitiv este proiectat spre a servi drept real ajutor in atingerea idealului in curatenie si te vei convinge de acest lucru odata cu prima utilizare.

Beneficiezi de calitatea unor producatori de renume

Uniclean colaboreaza doar cu distribuitori de incredere in conturarea ofertei de produse. Aspiratoarele cu injectie extractie poarta eticheta brandului KARCHER, ceea ce inseamna ca performanta si calitatea sunt superioare. Carcasa este realizata din materiale dure, pentru a asigura rezistenta si durabilitate, in timp ce tehnologia care sta la baza functionarii acestora este de ultima generatie. Ai garantia unei investitii inteligente de fiecare data cand alegi sa cumperi de la Uniclean pentru a-ti putea imbunatati considerabil serviciile prestate.

Ai parte de o oferta personalizata de pret

Imediat ce intri pe site vei observa ca preturile nu sunt afisate sub produse, asa cum poate te-ai astepta. Acest lucru se intampla in avantajul tau pentru ca ne dorim sa iti oferim un calcul al costurilor cat se poate de corect si transparent. In functie de solicitarile tale, noi iti vom contura produsul ideal. Functii si accesorii suplimentare vor fi adaugate sau eliminate, dupa caz, astfel incat sa te asiguri ca platesti strict pentru ceea ce ai nevoie.

Nu ezita sa ceri sfatul specialistilor Uniclean

In cazul in care multitudinea de modele disponibile pe site te pune in dificultate atunci cand vrei sa iei o decizie inspirata, poti oricand sa accesezi serviciul gratuit de consultanta de specialitate pe care ti-l punem la dispozitie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne comunici ce fel de dispozitive cauti, care iti sunt asteptarile, in ce conditii urmeaza sa il folosesti, dar si ce alte echipamente adiacente ai, astfel incat sa iti putem asigura compatibilitatea. In functie de aceste informatii, un reprezentant va face o triere riguroasa printre toate variantele existente, astfel incat sa iti faca recomandari cat mai aplicate care sa iti satisfaca pe deplin cerintele si nevoile.

Cu Uniclean poti atinge mai usor ca niciodata performanta in curatenie!

FOTO: uniclean.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului