Cum sa...

#legatura mara #usa de la intrare #marar

De ce trebuie sa atarni, chiar acum, o legatura de marar in fata usii de la intrarea in casa

 

 

Inca din cele mai vechi timpuri stramosii nostri considerau ca mararul este o amuleta puternica. Afla de mai jos cateva secrete despre marar si care sunt beneficiile si contraindicatiile acestei plante.

 

 

Mult timp oamenii au considerat ca daca vor pune o legatura de marar in fata intrarii in casa acesta se va transforma intr-o amuleta puternica. 

Ce se stie despre marar? In primul rand faptul ca este un condiment folosit la foarte multe feluri de mancare. Fiecare gospodina il foloseste aproape zilnic, fie ca este sub forma cruda, uscata sau congelata. Putini oameni stiu insa in prezent ca aceasta planta nu este doar pentru a da gust mancarurilor, ci si un adevarat talisman. 

Poti folosi mararul ca pe un talisman care protejeaza impotriva gandurilor negative. Exista persoane care cred ca aceasta planta aromata atrage fericirea si bunastarea in casa. De asemenea, legatura de marar va fi de multe ori mai eficient daca o vei atarna la ferestrele bucatariei sau deasupra usii de la intrare. Crengutele de marar nu vor lasa energia rea sa intre in casa.

Si mai practic, mararul ajuta la tinerea la distanta a insectelor si diversilor daunatori datorita mirosului sau. Persoanele care se confrunta cu probleme ale tractului gastrointenstinal ar trebui sa il foloseasca mai des.  De asemenea, mararul stimuleaza perfect activitatea sistemului cardiovascular.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului