Cum sa...

#pahar cu apa in casa #pahar cu apa

De ce sa pui un pahar cu apa si sare in casa. Dupa ce faci asta o data, va deveni un obicei pentru tine

 

Casa reprezinta un loc foarte important pentru toti oamenii. Se poate intampla uneori sa apara un sentiment ciudat de oboseala si emotii negative, iar pentru a scapa rapid de ele trebuie sa incerci acest truc cu apa si sare.

Cu ce te ajuta un pahar cu apa si sare in casa

Trucul pe care il vei vedea mai jos te va ajuta sa scapi de emotii negative, senzatia de neliniste sau insomnie. Bunicile aveau o metoda foarte simpla de a curata casa de energie negativa. Foloseau doar un pahar de apa cu sare.

Ai nevoie de: un recipient din sticla (pahar de preferat), apa, otet si sare. Umple recipientul cu apa si adauga o lingurita de sare si una de otet. Apa trebuie pusa in camera in care petreci cel mai mult timp.
Dupa o zi analizeaza sarea din pahar. Se stie ca sarea este renumita pentru capacitatea sa de a absorbi energia negativa dintr-o locuinta. Daca sarea s-a depus pe fundul paharului inseamna ca energia negativa a fost curatata din casa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum alegi data perfecta pentru nunta ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea