Cum sa...

# neakaisa # cabine dus #cabine de dus

Cele mai populare tipuri de cabine de dus. Recomandari de la Neakaisa

Cabina de dus este un element cheie in orice baie, deoarece poate avea o influenta majora asupra designului si a capacitatii de utilizare a spatiului din aceasta incapere. Daca sunteti in cautarea unei noi cabine de dus s-ar putea sa va simtiti putin coplesit de variantele numeroase pe care le aveti la dispozitie.

Tocmai de aceea, in continuare, va vom prezenta care sunt principalele tipuri de cabine de dus si cum pot fi integrate acestea in functie de configuratia baii.

Ce este o cabina de dus?

O cabina de dus este o parte esentiala a succesului obtinerii baii perfecte. Acest obiect de baie indispensabil vietii moderne nu numai ca ofera limite distinctive in interiorul baii dvs., dar face, de asemenea, o declaratie de stil autentica in ceea ce priveste designul.

De asemenea, completeaza perfect o baie in stil minimalist, contemporan.

In linii mari, toate tipurile de cabine de dus vin in doua stiluri - cu sau fara rama.

Pretul cabinelor de dus variaza in functie de model, dimensiune si producator. Exista o multime de optiuni potrivite pentru orice buget, iar daca vrei sa obtii un raport calitate-pret corect, achizitioneaza cele mai moderne si calitative cabine de dus de pe neakaisa.ro.

Ce tipuri de cabine sunt disponibile?

Cabinele de dus sunt disponibile intr-o gama larga de stiluri si dimensiuni pentru a se potrivi oricarei cerinte. Toate sunt prevazute cu sticla securizata pentru o siguranta deplina. Principalele tipuri de cabine de dus sunt:

  • Cabine de dus in cadran (clasice): sunt curbate, patrate sau dreptunghiulare si concepute pentru a se potrivi intr-un colt.
  • Usi de dus pivotante: se deschid in exterior.
  • Usi de dus pliabile: se deschid spre interior pentru a economisi spatiu.
  • Usi de dus glisante (culisanta): tind sa fie de dimensiuni mai mari si sunt extrem de practice.
  • Paravane de dus walk-in: creeaza un aspect ultramodern si ofera o zona de dus spatioasa.

1. Cabine de dus in cadran (clasice)

Sunt alegerea ideala daca doriti sa economisiti spatiu in baie. Perfecte pentru baile mici, sunt proiectate pentru a se potrivi intr-un colt si au de obicei una sau doua usi glisante; modelele patrate sau dreptunghiulare pot avea si usi batante, pivotante sau pliabile.

Avantaje:

  • Economisesc spațiu
  • Ideale pentru baile mici
  • Gama larga de modele si dimensiuni dintre care puteti alege
  • Elegante si practice

Cabina de dus semirotunda cu usa cu balamale Omnires Bronx crom/transparent 80x100 cm - Neakaisa

2. Usile de dus

Usile de dus sunt disponibile intr-o gama larga de dimensiuni pentru a se potrivi oricarei bai si pot fi montate intre doi pereti sau intr-un colt cu un panou lateral pentru a forma o cabina de dus completa.

Acestea includ usi pivotante, pliabile, glisante.

Usa de nisa pivotanta Rea Rapid Swing 70 cm sticla 6 mm negru - Neakaisa

Usile de dus glisante ajuta la economisirea spatiului si arata foarte bine atunci cand sunt montate intr-o nisa. Un panou este fixat pe cadru, in timp ce celalalt gliseaza in spate, permitand un acces usor.

Usile de dus pliabile au doua sau mai multe panouri. Un panou este fixat pe cadru, iar celalalt panou se pliaza inapoi pe balamale, ceea ce inseamna ca nu va ocupa spatiu pretios intr-o baie mica.

Usile de dus pivotante se rotesc pe un mecanism cu stifturi si se deschid in exterior, asa ca va trebui sa verificati daca exista suficient spatiu liber pentru a permite acest lucru. O usa de dus pivotanta ofera un acces vast in interior si este cea mai potrivita pentru o baie spatioasa.

3. Paravanele de dus walk-in

Au devenit o alegere populara pentru adaugarea unui stil elegant si minimalist in baie.

Paravanul de dus walk-in este de fapt un panou de sticla montat pe pardoseala sau pe o cadita de dus subtire si are una sau doua parti laterale deschise, astfel incat sa puteti intra pur si simplu. Unul dintre principalele avantaje ale acestuia este faptul ca necesita putina intretinere si este usor de curatat, deoarece nu exista sine sau parti greu accesibile. Un alt avantaj al unui dus de tip walk-in este ca este ideal pentru persoanele cu mobilitate redusa, deoarece nu exista usi care necesita deschidere.

Paravan de dus tip Walk-in SanSwiss Easy STR4P negru mat 100x200 cm sticla securizata 8 mm - Neakaisa

Ce cabine de dus sunt potrivite pentru baile mici?

Cabinele de dus sub forma de usi de sticla incadrate intre doi pereti incep de obicei la 80 cm latime, acestea fiind ideale pentru o baie cu spatiu limitat. In acest caz alegeti o usa glisanta sau plianta. Cabinele de dus in cadran curbate sunt, de asemenea, excelente pentru a economisi spatiu. Partea frontala rotunjita maximizeaza spatiul pe podea, iar usile glisante permit un acces usor.

Acum ca stii care sunt tipurile de cabine de dus pe care le poti integra in baia ta, alege modelul perfect de pe neakaisa.ro!

FOTO: neakaisa.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea