Cum sa...

# cum sa zugravesti usor #trafalet #amenjare casa #zugravit

Cum sa zugravesti rapid si usor cu trafaletul cu rezervor si brat reglabil

Daca vrei sa iti schimbi aspectul casei si sa ii dai un aer nou, nimic nu este mai simplu decat sa zugravesti peretii in culorile preferate. Dar cum sa faci asta fara sa pierzi mult timp, bani si energie? Raspunsul este simplu: cu trafaletul cu rezervor si brat reglabil!

Acest trafalet este un instrument revolutionar care iti permite sa vopsesti rapid si usor orice suprafata, fara sa te murdaresti, sa faci mizerie sau sa te chinui cu scara si cu galeata de vopsea. Iata care sunt principalele avantaje ale acestui trafalet:

  • Are un rezervor integrat care poate contine pana la 1 litru de vopsea, astfel incat nu mai trebuie sa il umezesti de fiecare data in galeata. Rezervorul se umple usor cu ajutorul unui recipient gradat si se elibereaza vopsea prin apasarea unui buton. Astfel, economisesti vopsea si eviti risipa.
  • Are un brat reglabil care se poate extinde pana la 71 cm, permitandu-ti sa ajungi la zonele inalte sau greu accesibile. Bratul este confectionat din aluminiu usor si rezistent, iar manerul este ergonomic si confortabil. Nu mai ai nevoie de scara sau de alte instrumente auxiliare.
  • Are doua accesorii pentru colturi care se pot atasa la capatul trafaletului si care iti permit sa vopsesti cu precizie marginile, muchiile sau zonele inguste. Aceste accesorii sunt din burete moale si absorbant, care se adapteaza la forma suprafetei.
  • Are un sistem antistropire care previne scurgerea sau picurarea vopselei pe podea, pe mobilier sau pe haine. Trafaletul are o rola din microfibra de inalta calitate, care distribuie uniform vopseaua pe perete, fara a lasa urme sau pete.

Cu trafaletul cu rezervor si brat reglabil, poti zugravi o camera intreaga in doar cateva ore, fara efort si fara stres. Acest trafalet este ideal pentru orice tip de vopsea pe baza de apa, fie ca este lavabila, acrilica sau latex. Poti folosi acest trafalet atat in interior, cat si in exterior, pentru a vopsi pereti, tavane, garduri sau alte suprafete.

Daca esti interesat sa achizitionezi acest trafalet minunat, iti recomandam sa intri pe site-ul teamdeals.ro, unde vei gasi o gama variata de modele si preturi reduse. De exemplu, poti alege:

- Trafalet cu rezervor si brat reglabil, ZN0027, la doar 17.85 de lei

- Trafalet revolutionar cu rezervor cu brat extensibil, la 49 de lei

- Set Trafalet cu recipient de vopsea si brat expensibil, la 75 de lei

Nu mai astepta si comanda acum trafaletul cu rezervor si brat reglabil care iti va usura munca si iti va imbunatati rezultatele. Cu acest trafalet, zugravitul devine o placere, nu o corvoada!

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului