Cum sa...

#spalare haine albe #spalare haine #haine albe

Cum sa prepari acasa un detergent pentru albirea hainelor. Vor fi mai stralucitoare ca niciodata

Hainele albe sunt o adevarata provocare cand vine vorba despre spalare si intretinere, deoarece au tendinta de a se pata mai rapid, de a se ingalbeni si de a-si pierde stralucirea.

 

Cu toate acestea, nu trebuie sa te descurajezi. Exista cateva trucuri la care poti apela pentru ca hainele tale sa fie din nou ca noi. De exemplu, stiai ca poti prepara acasa un detergent special pentru hainele albe?

Cum sa prepari acasa un detergent pentru hainele albe

Ai nevoie de:

  • un baton de sapun alb de 100 de grame;
  • un litru de apa fierbinte;
  • lingura de bicarbonat de sodiu;
  • doua linguri de peroxid de hidrogen de 40%.

Cum poti prepara detergentul 

Da batonul de sapun prin razatoare pana cand tot sapunul este ras. Adauga-l apoi in vasul cu apa fierbinte si amesteca bine pana se dizolva. Adauga apoi o lingura de bicarbonat de sodiu si amesteca bine pana obtii o compozitie omogena. Lasa compozitia sa ajunga la temperatura camerei si adauga peroxidul de hidrogen. Amesteca totul bine.

Cum pastrezi si utilizezi detergentul pentru haine albe

Depoziteaza detergentul intr-un recipient curat, inchis la culoare, intr-un loc sigur si intunecat. Cand speli hainele albe adauga cateva picaturi de detergent de albire si vei scapa rapid de petele dificile de pe haine.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea