Cum sa...

#curatenie casa #curatenie #organizare spatiu #sfaturi curatenie

Cum sa faci ordine acasa ca un profesionist in organizarea spatiului. 5 trucuri rapide

Mentinerea ordinii in casa este unul dintre cele mai dificile lucruri, deoarece tindem sa ocupam cu intregul spatiu pe care il detinem cu tot felul de produse. Iata cum poti organiza insa spatiul de depozitare din casa intr-o maniera eleganta si foarte rapid:

1. Vesela la vedere

Vrei sa ai mereu vesela la indemana, dar si sa creezi un decor fabulos in bucataria ta. Poti aseza pe unul dintre pereti cateva polite, sa ii dai un fond inchis, apoi sa asezi ordonat toate farfuriile si paharele pe care le folosesti frecvent. In doar cativa pasi, vei obtine un decor fabulos si foarte util.

2. Separatoarele pentru noptiere sau sertare

Niciodata nu iti gasesti lucrurile in sertare sau in noptiere, deoarece in acestea este mereu dezordine? O solutie foarte rapida de a mentine in ordine lucrurile pe care le ai sunt separatoarele. Acestea te vor ajuta sa asezi in functie de utilitate toate lucrurile marunte, pe care le folosesti insa destul de frecvent.

3. Dulapurile speciale pentru prosoape

Prosoapele sunt cel mai des lasate la voia in intamplarii in casa. Pentru a le mentine in ordine, cel mai indicat ar fi sa le creezi un loc special, de exemplu un raft deschis, cu mai multe sertare, pe care sa il asezi aproape de baie.

4. Detergentii si lucrurile marunte

De asemenea, daca vrei sa ai o baie ordonata, trebuie sa gasesti un loc si detergentilor sau altor produse de curatenie. Daca vrei sa le depozitezi intr-o maniera eleganta, poti sa le asezi in saculeti din panza, intr-un vas mare, metalic, sau intr-un cos de ratan.

5. Cutiile numerotate

Daca ai numeroase lucruri prin casa pe care le folosesti ocazional sau doar in vacante, asaza-le in cutii de carton numerotate sau etichetate, pentru a sti exact de unde sa le iei in momentul in care ai nevoie.

Acest decor este unul simplu, foarte util si de efect. Va aduce un aer copilaresc in caminul, dar ii va da, in acelasi timp, si o nota eleganta. Pune-ti imaginatia in joc si creeaza cat mai multe locuri ingenioase de depozitare, daca vrei sa ai o casa mereu ordonata.

Sursa foto: realsimple.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare