Cum sa...

# spalare podele #curatenie

Ce sa adaugi in apa cu care speli podelele. Vor straluci de curatenie

 

Daca si tu ai incercat multe produse de curatenie din comert pentru curatarea podelei, dar niciunul nu a avut un miros persistent, afla azi un mic truc! Exista cateva ingrediente pe care oricine le are in bucatarie si care te pot ajuta sa obtii podele curate, dar si sa te bucuri de un miros placut in toata casa ta.

Ce poti adauga in apa cu care speli podeaua pentru a avea un miros placut in locuinta

Potrivit gospodinelor, un remediu de casa tot mai popular este un amestec de scortisoara si otet. Otetul alb distilat este un detergent natural versatil, avand capacitatea de a dezinfecta si elimina germenii. Astfel, pe langa faptul ca podeaua va fi curatata eficient, va ramane in urma si un miros placut.

Ai nevoie de: un litru de apa calda, un sfert de cana de otet alb distilat, o lingura de pudra de scortisoara, cateva picaturi de ulei esential de scortisoara. 

Ce ai de facut: pune intr-un recipient mai mare apa calda si otetul alb distilat. Adauga apoi  pudra de scortisoara in amestecul de apa si otet. Daca iti doresti un miros mai puternic, poti sa adaugi si cateva picaturi de ulei esential de scortisoara. In final, vei obtine un detergent pentru podele cu nuanta deschisa care va lasa in urma sa un miros placut de scortisoara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului