Cum sa...

#masina spalat vase #detergent vase #vesela

Alte 10 lucruri pe care le poti curata in masina de spalat vase

Cine zice ca masina de spalat vase e doar pentru spalat farfurii, cratiti si pahare? Ei bine, cu putina ingeniozitate ai putea sa ii dai si alte intrebuintari acestui obiect casnic atat de ravnit de orice gospodina.

Daca esti norocoasa posesoare a unei masini automate de spalat vasele, ei bine, ai tras lozul cel mare. Pentru ca ai una dintre cele mai versatile masini de curatat. Iti vom dezvalui in continuare cateva dintre lucrurile pe care le poti spala la acest aparat si care n-au nicio legatura cu vasele:

Slapii. Si alte obiecte de incaltamnte din plastic. Curata-i cu un ciclu rapid de spalare.

Jucariile din plastic. Le poti pune la spalat alaturi de vesela.

Plantele artificiale. E dificil sa le speli de mana, insa masina de spalat vase le va curata perfect.

Sita de ventilator. O multime de praf si murdarie ramane prinsa in sitele gurilor de ventilare. La fel si in cea a hotei, insa masina de spalat vase le curata usor.

Suportul de ustensile. Cu un ciclu scurt, il vei curata fara niciun pic de efort.

Buretii de vase. Pune-i la un loc cu vesela si se vor dezinfecta odata cu aceasta.

Rafturile frigiderului. Aseaza-le cu grija in masina de spalat si nu te vei mai chinui sa le cureti tu.

Peria de par. Indeparteaza cu mana cat mai mult din parul prins intre perii ei si apoi aseaz-o pe raftul superior al masini de spalat vase.

Suportul pentru periute de dinti. Acesta acumuleaza multa murdarie si calcar in urma scurgerilor de apa de pe periuta. Aseaza-l cu gura in jos.

Vasele pentru mancarea cainelui. Evita sa le pui totusi in masina de spalat impreuna cu farfuriile si lingurile pe care le folosesti tu. In schimb, atunci cand speli slapii sau alte obiecte precum sitele de ventilator poti aseza si aceste vase in masina de spalat.

Foto: apartmenttherapy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea