Cum sa...

# gerseli curatenie #curatenie #imbolnavire

Obiceiuri care te imbolnavesc! Greseli pe care sa nu le mai repeti cand faci curat

Chiar daca faci curatenie in fiecare saptamana, acest lucru nu inseamna ca locuinta ta este perfect curata si sigura pentru sanatatea ta si a familiei. Exista cateva greseli pe care le facem fara sa ne dam seama ca ne pot pune sanatatea si chiar viata in pericol! Iata care sunt greselile pe care nu trebuie sa le mai repeti.

Nu folosesti filtru de praf cand aspiri

Filtrele previn raspandirea prafului inapoi in locuinta, in momentul aspirarii. Mai mult, pe acestea se aduna microbi care pot dauba grav sanatatii, in special persoanelor ce sufera de alergii, astm sau boli pulmonare.

Nu cureti aparatul de aer conditionat suficient de des

Multe persoane uita de curatarea si intretinerea aparatului de aer conditionat. Filtrele acestuia trebuie curatate sau schimbate cel putin o data pe luna. Pe acestea se aduna, in timp, o multime de praf, dar si bacterii, mucegai si microbi ce iti pot afecta grav sanatatea.

Nu dezinfectezi periodic telecomanda

Telecomanda este unul dintre cele mai murdare obiecte din locuinta. Aceasta trebuie dezinfectata periodic pentru a nu le permite bacteriilor sa se inmulteasca in mod excesiv. Asadar, cand faci curatenie nu uita sa cureti si telecomanda cu ajutorul unui servetel umed, dezinfectant.

Sursa foto: everydayhealth.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului