Cum sa...

#stergere frigider #burete #frigider

A pus sare de lamaie si apa rece pe burete, apoi a sters frigiderul. Efectul este spectaculos

 

Sarea de lamaie are numeroase intrebuintari si te poate ajuta sa ai o casa perfect curata. Astfel, daca vrei sa dezinfectezi cabina de dus sau frigiderul, sarea de lamaie este aliatul perfect.

Pune sare de lamaie pe bateriile din baie apoi sterge-le cu un burete imbibat in apa rece. Lasa sarea sa actioneze cateva minute, apoi sterge din nou. Calcarul depus va disparea instant, iar bateriile tale din baie vor fi din nou stralucitoare, ca noi.

Daca vrei ca tacamurile tale din inox si argint sa fie din nou stralucitoare, le poti curata tot cu sare de lamaie si apa rece.

Curata tacamurile din inox sau din argint cu sare de lamaie, lustruindu-le cu o laveta moale, inmuiata in apa rece. Sarea de lamaie curata toate petele si reda stralucirea argintului.

Curata interiorul frigiderului, rafturile din sticla si cutiile de depozitare a legumelor cu acid citric. Freaca peretii frigiderului cu un burete inmuiat in apa rece si sare de lamaie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cum-sa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea