Cresterea copilului

#sport #yoga #gimnastica #bebelus #kangoo jumps

Sport cu bebelusul tau: afla tipurile de miscare si beneficiile sale!

O mamica sanatoasa si fericita este un parinte exemplar pentru copilul sau, iar sportul este esential pentru ca o femeie sa reuseasca sa fie astfel. Proaspetele mamici pot reveni rapid la formele de dinainte de nastere, fara a-si neglija micutii, cu ajutorul orelor de sport in cuplu: mamici si copii. Afla unde poti face sport alaturi de bebelusul tau si care sunt beneficiile acestei activitati!


Yoga pentru mamici si copii

Yoga este o disciplina care imbunatateste sanatatea fizica si mentala si implica o serie de exercitii fizice si de respiratie, care stimuleaza intreg organismul. In prezent, si mamicile cu copii mici se pot bucura de beneficiile oferite de yoga!

Yoga activeaza sistemul imunitar, imbunatateste coordonarea miscarilor sistemului nervos, fortifica postura micutului si a mamicii. Atat mamica, cat si copilul capata forte noi, iar starile de depresie post natala sunt ameliorate.

Lectiile se desfasoara cu micutii in sling, de la varsta minima de 3 luni pana la maxim 10 luni. Un abonament Yoga Mum sling are pretul de 50 euro pentru 10 sedinte. Cursurile au loc la Indicat Yoga, pe Calea Victoriei, nr. 56, Bucuresti.


Gimnastica pentru mamici si bebelusi

Proaspetele mamici isi pot recapata rapid silueta de dinaintea sarcinii cu ajutorul gimnasticii in cuplu, alaturi de bebelus. Exercitiile efectuate impreuna cu bebelusul sunt de tip Pilates si ajuta si la intarirea legaturii dintre mama si copil.

In plus, gimnastica alaturi de bebelus intareste tonusul muscular afectat de sarcina, previne si amelioreaza durerile de spate cauzate de sarcina, tonifica intreg organismul, reduce depresia, accelereaza metabolismul si creste flexibilitatea corpului.

Cursurile au loc la Centrul ProMama, iar pretul unei sedinte este de 30 lei. Centrul ProMama se afla pe soseaua Pipera, nr. 21, Bucuresti.


Kangoo Jumps pentru mamici si bebelusi

Kangoo Jumps este un tip de miscare la moda, care atrage foarte multi pasionati de miscare si de un stil de viata sanatos. Dezvolta forta musculatura, capacitatea de coordonare si rezistenta. Acum, si proaspetele mamici se pot bucura de beneficiile acestui sport, alaturi de cei mici.

In timpul programului, mamicile vor invata sa faca exercitii alaturi de bebelusi si vor afla si cum sa-si protejeze coloana vertebrala.

Cursurile au loc la clubul Kangoo Jumps Romania, de pe Soseaua Pantelimon, nr. 39, Bucuresti. Pretul unei sedinte este de 20 de lei.

Sursa foto: sheknows.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului