Cresterea copilului

#copii craciun # scrisoare mos craciun # zapada craciun #surprize craciun # parinti craciun

Dimineata de Craciun: 4 surprize dragute pentru copii

Dimineata de Craciun este unul dintre momentele pe care copiii le asteapta cu nerabdare tot anul. Somnul le fuge mai repede ca niciodata de la gene, se trezesc la ore la care in restul anului nu ar face-o niciodata si sunt dornici sa alerge mai ceva decat intr-o cursa a vitezei pana la brad pentru a-si lua in primire cadourile. Pe langa darurile mult asteptate, poti face dimineata Craciunului cu adevarat magica pentru prichindelul tau, pregatingdu-i cateva surprize creative si dragute!

1. Mic dejun vesel si dulce

Prepara-i copilului cel mai dulce, savuros si aspectuos mic dejun de peste an! Pregateste-i ciocolata calda, asaza-i pe farfuriuta cateva fursecuri modelate in figurine de Craciun, turta dulce, bezele si lasa-l sa se infrupte din aceste minunatii, insa cu masura. Nu in fiecare zi are sansa de a degusta atatea dulciuri la o singura masa, cu atat mai putin la mic dejun.

2. Zapada artificiala in casa

Daca zapada inca nu a indraznit sa se astearna peste case si intreaga natura, fa-i o bucurie copilului si intampina-l in dimineata de Craciun fie cu fulgi de nea creati manual din hartie si atarnati de tavan, fie cu spuma artificiala pulverizata din loc in loc, in casa. Se va bucura imens de covorasul alb din casa, chiar daca nu se va putea da cu saniuta pe el.

3. Prajiturele cu ravase

Adauga, printre bunatatile de la micul dejun, si cateva prajiturele cu ravase. Scrie cateva mesaje speciale de Craciun pe hartiute, impacheteaza-le in staniol si introdu-le in fursecurile sau bunatatile pe care le pregatesti copilului in aceasta dimineata magica. Transforma "micul dejun cu ravase" intr-o traditie de familie de Craciun si bucurati-va de fiecare data de mesajele vesele din ravase.

4. Scrisoare de la Mos Craciun

Pregateste-i copilului, langa daruri, o scrisorica simpatica de la Mos Craciun. Copilul va fi coplesit de emotie cand va vedea ca Mosu' s-a gandit sa-i lase, pe langa cadouri, si cateva cuvinte, dar si sfaturi pentru anul urmator. Ai grija ca scrisorica sa fie vesela, iar scrisul sa fie de mana, dar ceva mai "tremurat", astfel incat scrisoarea sa para cat mai realista.

Sursa foto: Desk7.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului