Cresterea copilului

#idei cadouri #cadouri funny #cadouri zodii

Cadouri potrivite pentru baietei: Cum faci alegerea potrivita

Ai un baietel sau esti in cautarea unui cadou pentru baietelul unor prieteni? Nu-ti face griji, alegerea nu este atat de greu de facut. Daca il cunosti putin si stii ce tip de personalitate are, exista toate sansele sa alegi un cadou extrem de placut. Pornind de la jucarii clasice precum seturi de constructie pentru copii si ajungand la ceva mai dinamic, precum o tricicleta sau o bicicleta, toate ii vor surprinde placut pe cei mici. Cum faci alegerea potrivita si unde gasesti jucarii pentru baieti la pret avantajos? Hai sa descoperim impreuna.

Varsta copilului si gradul de dezvoltare

Fiecare varsta a copilariei are propriile cerinte si interese. Atunci cand alegi un cadou pentru un baietel este important sa tii cont de varsta acestuia pentru a te asigura ca ceea ce ai ales tu este potrivit nivelului sau de dezvoltare. Jucariile care stimuleaza imaginatia, dezvolta abilitatile si promoveaza invatarea sunt ideale, indiferent de varsta. Cu cat este mai mare, cu atat gama de jucarii se mareste, astfel ca te poti orienta catre jucarii complexe, cum sunt masinile, bicicletele, seturi de constructie, puzzle-uri sau jocuri de societate.

Pasiunile celui mic

Un alt aspect important de care trebuie sa tii cont cand alegi cadoul pentru un baietel este reprezentat de pasiunile si interesele lui. Daca il cunosti deja, stii care sunt lucrurile care il pasioneaza cel mai mult. Daca nu, imagineaza-ti ce ti-ar aduce tie bucurie si ce ti-ar starnii curiozitatea: masinile, seturile de constructie sau seturile de stiinta? Alegerea unui cadou care sa se potriveasca intereselor celui mic reprezinta succesul alegerii tale.

Nu neglija educatia

O jucarie distractiva poate avea si functia educativa, combinand astfel cele doua aspecte deosebit de importante ale copilariei. Pe EvaWoodToys.ro exista jucarii si seturi de jocuri care ii pot ajuta pe baietei sa inteleaga intr-un mod distractiv concepte stiintifice, matematice sau tehnologice, prin intermediul unor puzzle-uri, jocuri de constructie sau seturi special create pentru dezvoltarea acestor abilitati. Alegerea unui cadou care sa ofere si oportunitatea de a invata, descoperi si explora lumea din jur este ideala.

Un cadou durabil de care sa isi aminteasca peste ani

Calitatea si durabilitatea unei jucarii sunt foarte importante pentru siguranta oricarui copil. Verifica materialul din care sunt realizate jucariile si asigura-te ca acesta sa fie unui rezistent si durabil. Ai grija la piesele mici, care pot fi inghitite sau care pot pune sanatatea copilului in pericol. Specialistii recomanda intotdeauna jucariile din lemn, in detrimental celor din plastic.

Gama de jucarii pentru baieti este foarte variata, astfel ca poti alege dintr-o multime de modele. Tine cont de criteriile expuse mai sus si cu siguranta alegerea ta va avea succes!

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare