Cresterea copilului

#anunt sarcina #anunt retele socializare #clip siropos #flyere

5 moduri neinspirate prin care sa anunti ca vei deveni parinte

Sunt multe cupluri care asteapta cel putin trei luni pana sa isi anunte prietenii si familia ca vor deveni parinti, insa mai exista si cealalta categorie de viitori mamici si tatici: cei care nu au rabdare si de abia asteapta sa impartaseasca bucuria lor cu ceilalti. Metodele prin care aleg sa faca acest lucru sunt uneori neinspirate si ar putea fi integrate la categoria "asa nu". Iata cateva dintre aceste metode prin care NU ar trebui sa anunti ca vei avea un copil!

1 Prin intermediul retelelor de socializare

Dupa ce le-ai dat vestea membrilor familiei si prietenilor, poti sa anunti marele eveniment si pe Facebook, postand prima ecografie sau un mesaj haios, insa nu este recomandat sa creezi un profil nou de Facebook pentru viitorul copil. Este destul de ciudat, iar prietenii virtuali nu vor aprecia foarte tare ideea.

2 Printr-un clip siropos

Uneori, clipul prin care un cuplu isi anunta prietenii ca vor deveni parinti poate fi interesant si placut, insa in cele mai multe cazuri, este vorba despre clipuri siropoase, de prost-gust. Inainte de a realiza o astfel de filmare, este indicat sa te gandesti daca tie ti-ar placea sa primesti o astfel de veste, intr-un asemenea mod.

3 Printr-un mesaj scris in locuri inadecvate

Cine si-ar dori sa afle ca cel mai bun prieten va deveni tata, citind un mesaj scris pe slipul sotiei sale, in timpul unei duminici linistite petrecute la plaja? Tinutele vestimentare cu mesaje nu sunt intotdeauna o buna solutie, cand vrei sa anunti un eveniment important.

4 In timpul unui alt eveniment

Cuplurile care isi doresc foarte mult un copil si afla vestea cea mare isi doresc sa impartaseasca bucuria lor cu ceilalti. Cu toate acestea, nu este politicos ca acest anunt sa fie facut in timpul unui alt eveniment, de exemplu in timpul unei nunti.

In acest caz, vestea sarcinii va eclipsa marele eveniment pe care nuntasii il sarbatoreau. Asadar, este de prost-gust sa strici o zi importanta pentru altii, captand atentia cu o asemenea veste.

5 Prin flyere trimise prietenilor

Biletelele trimise pretenilor prin care sa-i anunti ca vei avea un copil nu reprezinta o alegere inspirata. In fiecare zi, acestia primesc cate un flyer cu diverse anunturi care nu ii intereseza, astfel ca nu isi mai doresc sa primeasca si un biletel cu informatie mai degraba intima despre cineva.

Sursa foto: dailymom.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Sfatul expertului