Cele mai citite despre confidential

Andreea Marin, la "Dansez pentru tine"?

Andreea Marin nu poate sa stea departe de micul ecran. Dupa ce a nascut in urma cu o luna, vedeta a declarat pentru Acasa.ro ca in prezent se afla in negocieri pentru o emisiune TV.

“Orice

Antenele ar putea concedia 20% din angajati

20% din angajatii posturilor TV Antena 1 si Antena 3 urmeaza sa fie disponibilizati, conform blogului dorindamaskin.wordpress.com. Directorul Antena 3, Sorin Oancea, a recunoscut ca masura este

Cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile inselate

Descoperirea unei infidelitati a sotului poate fi un moment traumatizant pentru cele mai multe femei. Daca vrei sa limitezi impactul negativ al acestei vesti, afla care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile atunci cand afla ca au fost inselate.

Cele mai noi despre confidential

Smilecredit te ajuta sa scapi de grijile financiare

De cele mai multe ori, lipsa banilor reprezinta un adevarat obstacol in indeplinirea anumitor obiective sau rezolvarea unor nevoi urgente. Astfel te regasesti in situatia in care trebuie sa amani constant materializarea lor. Lipsa resurselor nu ar mai trebui sa reprezinte o problema in acest sens, datorita Smilecredit. Aceasta institutie financiara nebancara ofera bani sub forma unor servicii de creditare adaptate la cerintele publicului larg.

Cinci motive sa apelezi la un detectiv particular cand iti suspectezi jumatatea de infidelitate

Fidelitatea in cuplu este la mare pret in zilele noastre, iar suspiciunile care isi fac loc in viata noastra, justificat sau nu, pot fi extrem de daunatoare. Un detectiv particular te poate ajuta sa faci lumina acolo unde intunericul geloziei si al indoielilor incepe sa se intinda peste o viata fericita.

Ce beneficii au sedintele de psihoterapie online?

Terapia online va ofera multe beneficii. Gestionarea eficienta a timpului: nu va veti mai pierde niciodata timpul in ambuteiaje incercand sa ajungeti la biroul consilierului la timp. Multi terapeuti si psihologi profesionisti sunt acum la dispozitia ta. Echipa noastra este formata din profesionisti care lucreaza in cele mai importante domenii ale psihologiei si psihoterapiei.