Filme

#horror #halloween #film de groaza #top filme #filme horror

Top 4 filme horror de vazut de Halloween

O sesiune de filme horror poate fi o modalitate excelenta de a-ti petrece noaptea de Halloween. Anul 2011 nu a dus lipsa de pelicule de acest gen pe care le-ai putea urmari intocmai in noaptea de 31 octombrie. Iata-le pe cele mai infricosatoare!

 

1. Scream 4

Partea a patra a seriei de succes "Scream" a fost lansata in data de 15 aprilie 2011 si beneficiaza de prezenta unor actori ca David Arquette, Neve Campbell, Courteney Cox, Emma Roberts si Hayden Panettiere . Filmul este construit similar celorlalte trei pelicule anterioare, ucigasul Ghostface refacandu-si aparitia, la zece ani distanta fata de actiunea din ultimul film. Daca esti fanul seriei "Scream", "Scream 4" ar putea fi o alegere perfecta pentru noaptea de Halloween.



 

2. paranormal activity 3

O serie cu adevarat inspaimantatoare, intrucat pare veridica, este "Paranormal Activity". Daca primele doua filme au avut un succes incredibil, cel de-al treilea are toate sansele sa fie la fel de apreciat. Filmul horror va aparea in cinematografele din SUA in data de 21 octombrie, numai bine pentru a le oferi americanilor o portie strasnica de fiori reci pe sira spinarii de Halloween. Data lansarii in Romania nu a fost dezvaluita deocamdata.



 

3. the human centipede (Full Sequence)

Considerat cele mai bolnav  film horror al tuturor timpurilor, primul film "The Human Centipede (First Sequence)" beneficiaza, in 2011, de o continuare si mai terifianta. Presarat cu violenta sexuala, obscenitate si mutilare, cel mai probabil filmul nu va rula pe marile ecrane, doritorii cu stomac rezistent fiind nevoiti sa astepte lansarea pe DVD.



 

4. Piranha 3D

Filmul "Piranha 3D" a aparut in 2010 si este cel de-al doilea remake al peliculei "Piranha" din 1978. Spre deosebire de celelalte filme, acesta este o comedie horror, considerata reusita de critica de specialitate. "Piranha 3D" poate fi o alegere inspirata de Halloween daca urmaresti sa vezi un film horror relaxat, bine conceput, cu actori renumiti ca Jerry O'Connell, Richard Dreyfuss, Elisabeth Shue sau Jessica Szohr.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea