Filme

#trofeul anonim #lungmetrajul toata lumea din familia noastra #film radu jude

"Toata lumea din familia noastra" a castigat trofeul Anonimul 2012

Lungmetrajul "Toata lumea din familia noastra", in regia lui Radu Jude, a fost recompensat, sambata seara, cu trofeul Anomimul, la ceremonia de inchidere a festivalului omonim, ce a avut loc in perioada 6-12 august, in Delta Dunarii.

Filmul a fost desemnat castigator in urma voturilor publicului, reusind sa se impuna in fata peliculelor "Alpii" (regia: Yorgos Lathimos) si "Piroga" (regia: Mousa Toure).

"Toata lumea din familia noastra" trateaza cu umor povestea trista a unui tata si a fiicei lui, care vor sa petreaca impreuna o vacanta de vis, dar sunt prinsi in tot felul de probleme de familie.

Rolurile principale sunt interpretate de Serban Pavlu, Sofia Nicolaescu, Mihaela Sirbu si Gabriel Spahiu.In film mai apar Tamara Buciuceanu-Botez, Stela Popescu si Alexandru Arsinel.

Premiera productiei "Toata lumea in familia noastra" a avut loc la Festivalul de Film de la Berlin, eveniment desfasurat in luna februarie a acestui an.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea