Filme

#Harry Potter And The Deathly Hallows Part 1 #harry potter #filme #the avengers #box office #incasari film

"The Avengers" a spulberat recordul lui "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1"

"The Avengers", pelicula S.F. in care ne reintalnim cu super-eroii Hulk, Iron Man, Thor, Captain America si Black Widow, a debutat cu dreptul pe marile ecrane din SUA.

Productia a intrat direct pe primul loc in box-office-ul american, cu incasari de 200,3 milioane de dolari, potrivit estimarilor societatii Exhibitor Relations.

"The Avengers", in regia lui Joss Whedon, a stabilit si un nou record de incasari obtinute in primul weekend de proiectii in cinematografele din SUA. Vechiul record, de 168,2 milioane de dolari, era detinut de "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1".

"The Avengers" este urmat de "Think Like a Man", o comedie despre dificulatatea relatiilor intre femei si barbati. Pelicula a strans incasari de 8 milioane de dolari. In schimb, pe cea de-a treia pozitie ne intalnim cu "The Hunger Games", care generat venituri de 5,7 milioane de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea