Filme

#film mut #romania #lansare #lansare romania #the artist

Filmul mut "The Artist" se lanseaza in Romania

Filmul mut " The Artist " ("Artistul)", in regia lui , va avea premiera in cinematografele din Romania pe data de 24 februarie 2012.

Pentru a evita situatiile neplacute, in care cumparatorii de bilete nu stiu despre ce fel de film este vorba, reprezentantii unui cinematograf dintr-un mall bucurestean au lipit un afis pe care noteaza: "Stimati clienti, va aducem la cunostinta faptul ca filmul 'Artistul' este un si ALB-NEGRU!", scrie Mediafax.

In luna ianuarie, cativa spectatori britanici si-au cerut inapoi banii pe biletele de la filmul "The Artist", pe motiv ca nu au stiut ca urmeaza sa vizioneze un film mut , fara dialog.

Comedia "The Artist" prezinta povestea lui George Valentin ( ), un renumit actor de filme mute, a carui cariera incepe sa decada odata cu aparitia sonorului.

Pelicula se vrea a fi un tribut pentru cinematografia anilor 1920. "Artistul" a castigat 3 Globuri de Aur , 7 si a obtinut 10 nominalizari la premiile Oscar .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea