Filme

#filme noi #filme #yves saint laurent #film yves saint laurent

Film despre viata si cariera designerului Yves Saint Laurent, produs in Franta

Regizorul Jalil Lespert a pregatit un film despre cariera designerului Yves Saint Laurent, in care se va prezenta si relatia creatorului de moda cu omul de afaceri Pierre Berge. Productia va fi produsa in Franta, fiind sustinuta de casa de productie cinematografica Wy Productions.

Acest nou lungmetraj este un proiect foarte ambitios si "ultra-glamour", dupa cum apreciaza specialistii in domeniu.

Actorul si regizorul Jalil Lespert, in varsta de 35 de ani, doreste sa prezinte intr-o maniera proprie povestea de dragoste care i-a unit vreme de peste 50 de ani pe Yves Saint-Laurent si Pierre Berge. Nu este vorba de un documentar, ci de un film de fictiune " title=" fictiune " title="fictiune">fictiune ">fictiune .

"Mi s-a propus de multe ori sa se faca un film de fictiune despre Yves si despre mine. Nu am fost niciodata convins de acele proiecte. Jalil Lespert a venit sa ma vada si m-a convins cu sensibilitatea, entuziasmul si viziunea lui creatoare", a declarat Pierre Berge.

Foto: kayaken.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea