Filme

#filme noi #filme #ghostbusters #scary movie #the dictator #filme 2012 #comedii 2012

Cele mai bune filme de comedie din 2012

An de an, marile case de productie de la Hollywood se intrec in lansarea de pelicule cinematografice menite sa aduca spectatori numerosi si incasari pe masura. Unul dintre genurile pe care acestea mizeaza este filmul de comedie. Desi usor de digerat, acest tip de productie promite, de multe ori, incasari generoase. Care sunt cele mai grozave filme de comedie ale anului 2012? Descopera in continuare!

 

1. Scary Movie 5


Anul 2012 anunta lansarea celei de-a cincea parti a filmului de comedie "Scary Movie". Printre peliculele pariodiate in aceasta productie cinematografica se numara " The Hills Have Eyes " sau " Snakes on a Plane ". "Scary Movie 5" ar putea fi finalul celebrei serii si promite sa starneasca hohote de ras, la fel cum au facut-o si celelalte filme "de groaza".

Premiera in SUA: 20 aprilie 2012

 

2. One for the Money


O alta comedie spumoasa ce va fi lansata in 2012 este "One for the Money", cu Katherine Heigl in rolul principal. Comedia bazata pe bestseller-ul seriei Stephanie Plum, scrisa de Janet Evanovich, spune povestea unei tinere somere care se angajeaza la firma varului ei si ajunge sa urmareasca un politist local. Iar din acest moment, peripetiile se tin lant!

Premiera in Romania: 10 februarie 2012

 

3. The Dictator


Acest film de comedie va fi, cu siguranta, pe placul fanilor lui Sasha Baron Coehn care revine in rolul unui... dictator. "The Dictator" are la baza o carte scrisa de Saddam Hussein, "Zabibah si Regele". Printre altele, in film mai joaca si Megan Fox si Anna Faris.

Premiera in SUA: 11 mai 2012


 

4. What to Expect When You're Expecting


O comedie cu actori indragiti - Cameron Diaz, Jennifer Lopez sau Chace Crawford , printre multi altii, "What to Expect When You're Expecting" spune povestea a cinci cupluri care sunt nevoite sa faca fata unui eveniment de zile mari: nasterea unui copil.

Premiera in SUA: 11 mai 2012


 

5. ghostbusters 3


Simpatica echipa de vanatori de fantome se intoarce in 2012, la nu mai putin de 23 de ani distanta de la aparitia partii numarul 2. Cu actori ca Dan Aykroyd sau Biil Murray, comedia "Ghostbusters 3" ar trebui sa aduca incasari generoase, comparabile cu cele din anii '80 (292 milioane dolari, respectiv, 215 milioane dolari).

Pentru moment, nu se cunoaste data la care va fi lansat filmul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea