Filme

#_puzzle-mortal-3-2006

"Cel mai mortal" puzzle

I want you to play a game!

Asa incep toate jocurile sangeroase ale lui Jigsaw . Asa incepe si ceea ce pare a fi cel din urma joc pentru diabolicul aflat pe patul de moarte.

Oare putea fi ceva mai inspaimantator si mai elaborat decat Saw II? Ei bine Saw III depaseste cu mult imaginatia oricarui fan al filmelor horror.

Ni se prezinta o alta fata a lui Jigsaw, cercetand ciudata relatie a acestuia cu Amanda, discipola mostenitoare a muncii sale sinistre. Un Jigsaw „filosof, om de stiinta, artist, psiholog” dupa cum spune insusi interpretul maleficului Jigsaw ( Tobin Bell )

Saw III este o poveste mult mai iscusita, cu mult mai sangeroasa si mai inspaimantatoare decat Saw II.

"SAW III este ca o plimbare intr-un montagne russe ." Spune producatorul Mark Burg. "Incredibilele capcanele si un Jigsaw cum nu s-a mai vazut pana acum, te iau prin surprindere. Nu cred ca vreun spectator din sala de cinema isi va da seama de final."

Si credeti-ma Mark Burg stie ce spune.

Cu parul maciuca am infruntat darza din primul rand in sala de cinema un Saw III reusit care satisface si setea de sange a fanilor horror dar si publicul mult mai inteligent.

Lipsit de linearitate, cu flashback -uri in cadrul altor flashback-uri, cu indicii care reconstruiesc povestea, Saw III merita toti banii.

Un film care-ti taie respiratia si-ti sfarteca stomacul. Brrr!

Game over!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea