Filme

#_scandalos-2006

Adios amigo!

New York City, 1959 – celebrul scriitor Truman Capote afla despre o cumplita crima petrecuta in Kansas si decide sa cerceteze si sa astearna pe hartie cutremuratoarea poveste pentru a aduce ceva nou in literatura de la acea vreme - romanul non-fictiune - ceea ce avea sa devina “In Cold Blood”.

Filmul are aerul unei comedii usoare insa aluneca incet incet spre un final dramatic.
Personaj efeminat, cu un comportament ciudat si orientare sexuala curioasa, Capote interpretat de Toby Johnes devine adorabil prin viclenia lui, prin modul in care isi tese anturajele. Barfeste distins, danseaza, are simtul umorului si … pe parcursul investigatiilor dezvolta o relatie emotionala si de intimitate fizica cu unul din criminali.
La capatul a patru ani de finisari, povestea este gata sa fie publicata insa cu ce pret?

“Am ales sa ilustrez o parte din viata lui Truman, care in esenta spune intreaga poveste a vietii lui.”, spune McGrath. “El este pe culme. Tocmai a publicat Breakfast at Tiffany’s. Este regele in societatea in care se invarte. Este intr-o pozitie foarte buna. O mare parte din film acopera o perioada de sapte – opt luni, dar cred ca triumful si tragedia din viata lui Truman Capote se petrec in acea perioada”.

Regizorul Douglas McGrath ne ofera aceeasi poveste pe care ne-a spus-o in 2005 si Bennett Miller ( Capote). De aceasta data avem in fata noastra un film complex din toate punctele de vedere, un Capote mai uman, o emotie mai intensa.

Vizionand Infamous veti descoperi cum drama unui rasfatat al sortii in inalta societate din New York se inalta odata cu faima.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cinema

Top

Cauta-ti perechea