Case de vedete

#penthouse jador #penthouse #jador

Jador se muta in penthouse. Cum arata locuinta de 500.000 de euro pe care a cumparat-o

Dupa ce s-a confruntat cu o copilarie dura, in care a avut multe lipsuri, iata ca Jador a reusit sa ajunga departe in cariera sa si isi permite sa isi indeplineasca dorintele.

Dupa ce a locuit pentru mai mult timp intr-o garsoniera, Jador a decis sa isi cumpere, in sfarsit, o locuinta. Artistul a scos din buzunar jumatate de milion de euro pentru a-si cumpara un penthouse, iar recent le-a aratat si fanilor sai cum va fi viitoarea lui casa.

„Vreau sa va arat tuturor casa unde o sa ma mut! Ea e sora mea si astazi o sa ii arat unde o sa ne mutam, pentru ca o sa se mute cu mine. Adica o sa trebuiasca sa aiba grija de mine, sa imi spele sosetele. O sa va arat casa pe care Dumnezeu m-a ajutat sa o iau”, a spus Jador in vlogul sau de pe YouTube.

„Dumnezeu sa va binecuvanteze și pe voi cu o casa frumoasa asa cum va doriti”, a scris Jador in comentariile de pe YouTube.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului