Case de vedete

#catalia grama #Case de vedete #jojo #paul ipate #casa

Paul Ipate a prezentat casa in care locuieste impreuna cu Jojo si copiii lor. Pare desprinsa din filme

Paul Ipate locuieste alaturi de Jojo si cei doi copii ai lor intr-o vila uriasa din Otopeni.

Cei doi locuiesc intr-o zona luxoasa a orasului, aproape de scoala copiilor. De altfel, motivulpenru care au ales sa se mute in acea zona sunt chiar copiii, deoarece Paul si Jojo si-au dorit ca acestia sa fie foarte aproape de scoala, astfel incat sa poata merge pe jos.

Storia a prezentat locuinta in care Paul Ipate si jojo locuiesc alaturi de cei doi zopii, Zora si Achim, dar si de doua pisici adorabile. 

Cum arata casa in care locuiesc Jojo si Paul Ipate

Casa celor doi pare desprinsa din reviste. Paul a recunoscut ca meritul ii apartine sotiei lui, Catalina Grama (Jojo), care a tinut insa cont si de preferintele acestuia si ale copiilor. Designe-ul este o combinatia intre stilul minimalist si cel scandinav.

“Noi am mai stat aici in Otopeni, am stat in chirie. Ne-am indragostit foarte tare de locul asta. Initial am venit aici pentru ca scoala si Achim. Ne plac comunitatile mici, oamenii se stiu intre ei, sunt mai atenti, cu un spirit civic mai dezvoltat. M-am intalnit cu Catalina, am decis sa ne mutam impreuna si am stat in Lucianca, casa de dupa Crevedia, o casa foarte frumoasa. Apoi a venit momentul Achim cu scoala si am decis ca cel mai bine e ca baiatul nostru sa mearga pe jos la scoala.

Tot ce vedeti aici este meritul Catalinei. Noi ne-am dorit minimalist, dar ne-am dat seama ca nu putem chiar minimalist, cu copiii. Are accente scandinave, ne-a placut zona asta pe negru, simplu, combinatia de metal cu lemn, sarme. Mi-am dorit sa am acelasi film pe care il am cand merg in vacanta. De aia si canapeaua din living e atat de mare, vreau sa te oblig sa te intinzi, sa te simti bine, ca la tine acasa.

In bucatarie vin si stau cu gandurile mele, iar in mansarda este locul meu. Vreau sa imi fac o colectie de viniluri pe care si o las mostenire copiilor. Dressingul este facut de un prieten foarte bun, este din stejar. Aici am si tradus o piesa, este un spatiu de lucru extrem de bun. E foarte bine antifonat si atunci copiii nu aud, aici chiar e liniste”, a dezvaluit Paul Ipate pentru Storia.

Copiii au camere separate

Cei doi copii au camere separate. Acestea au fost amenajate tinand cont de preferintele micutilor. Desi baie calor doi copii este comuna, acestia au fiecare o oglinda si o chiuveta personala, astfel incat fiecare sa aiba spatiu personal. 

“Zora si-a dorit un tapet cu luna, i l-am pus pe Micul Print. Am facut camere separate pentru ca eu cred in intimitatea fiecarui om, indiferent cat de mic este. Si la baie le-am pus doua chiuvete, sa aiba fiecare chiuveta si oglinda lui, sa nu se mai certe. In camera lui Achim, pustiul si-a dorit tot un tapet cu luna, are aceasta tabla pe care se joaca sau isi face temele”, a mai completat Paul Ipate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea