Case de vedete

# apartament luxos #carmen bruma #mircea badea

Carmen Bruma si Mircea Badea s-au mutat. Cum arata apartamentul luxos

Carmen Bruma si Mircea Badea prefera sa isi duca povestea de dragoste departe de ochii curiosilor. Totusi, superba vedeta s-a decis sa le dezvaluie fanilor cateva fotografii facute in noul apartament in care locuieste alaturi de partenerul sau si fiul pe care il are impreuna cu acesta, Vlad.

 

Carmen Bruma si Mircea Badea s-au mutat intr-un nou apartament. Locuinta este una de lux, lucru pe care fanii au putut sa il observe in fotografiile dezvaluite de vedeta. Chiar daca nu isi doreau sa se mute din fostul apartament, cei doi s-au acomodat imediat.

„A fost o istorie mai complicata. Nu ne planificasem neaparat sa ne mutam, dar asa a fost situatia. A trebuit sa facem fata si sa cautam urgent un apartament in care sa stam si sunt foarte fericita ca am gasit ceva un pic peste asteptarile mele si cred ca a fost un noroc pe care l-am avut. (…) Noi stateam cu chirie intr-un loc in care ne-am simtit foarte bine, ca stateam de foarte multi ani acolo, dar nu s-a mai putut prelungi contractul si atunci am fost pusi in situatia de a ne gasi foarte rapid un alt loc”, a spus Carmen Bruma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare