Case de vedete

#dormitor selena gomez #selena gomes #Case de vedete # design casa #amenajare casa

Dormitorul Selenei Gomez, un décor nostalgic care revine in trenduri in 2023

Selena Gomez nu este straina de stabilirea titlurilor - nu in ultimul rand dupa ce a devenit prima femeie care a depasit 400 de milioane de urmaritori pe Instagram la inceputul acestei luni. Actrita devenita cantareata este la fel de capabila sa faca valuri in industria modei ca si la Hollywood - dar o privire in interiorul casei sale din Encino dovedeste ca are talent si pentru designul interior.

 

Proprietatea in cauza este una dintre cele mai bune case din lume, situata in regiunea San Fernando Valley din Los Angeles - si a servit drept resedinta de baza pentru Selena de la inceputul anului 2020.

Deloc surprinzator, proprietatea (care l-a gazduit anterior cantaretul Tom Petty) ofera multe lucruri de admirat - de la sala de masaj si crama de vinuri pana la piscina curbata din curtea din spate. Cu toate acestea, tapetul maximalist al Selenei este cel care a provocat cel mai mult entuziasm in randul designerilor si al celor care prognozeaza tendintele. 

 

In poza o poti vedea pe Selena stand pe un scaun burgundy, cantand la chitara in ceea ce pare a fi dormitorul si camera ei de muzica (in spatele cantaretei aflandu-se un pian mare cu coada). Scaunele din catifea rosie si covorul circular sunt piese demne de remarcat. Dar tapetul imprimat cu trandafiri, de un verde intens, creeaza declaratia suprema in acest spatiu.

Atunci cand este vazut intr-un spatiu precum cel al Selenei, este usor de inteles de ce designerii se asteapta ca imprimeurile precum acesta sa creasca in popularitate in acest an. 

Acest imprimeu cu trandafiri nu este, totusi, singura parte a tapetului Selenei in voga printre cunoscatori. Fundalul verde padure profund este la fel de cautat dupa ce smaraldul a fost votat cea mai populara culoare (bucurandu-se de 23% din voturi) pentru anul viitor. Acest verde mai intens a castigat un avans strans fata de salvie - ajungand la 22%.

Daca vrei sa decorezi cu tapet sau iti place verdele, casa Selenei este o sursa excelenta de inspiratie pentru a naviga in doua dintre cele mai mari tendinte ale anului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea