Casa verde

#vaporella #polti #aspirator aburi #curatenie eco #curatenie #produse curatat

Intretinerea casei cu ajutorul aburului, fara detergenti si chimicale

Te-ai saturat sa freci incontinuu parchetul, gresia si covoarele cu solutii chimice puternice, care iti ataca pielea, ochii si caile respiratorii? Ei bine, afla ca exista o varianta extrem de simpla si fara efecte nocive: curatenia cu ajutorul aburului. Cu alte cuvinte, doar cu apa!

In ultimii ani, tehnologia a evoluat extrem de mult, iar pe piata au aparut o serie de aparate care folosesc pentru curatare doar forta aburului. Te intrebi, probabil, cum poate apa ajunsa in stare gazoasa sa curete praful sau pete vechi de zile bune si poate chiar luni. E adevarat ca n-ar putea sa o faca daca apa nu ar fi incalzita la cel putin 120 de grade Celsius si daca aburul creat nu ar fi eliberat la presiune ridicata. Tocmai asta face sistemul integrat pentru curatarea casei de la Polti, cel mai mare producator de electrocasnice mici cu abur ECO din Europa si SUA: aspira, curata cu abur si usuca, toate intr-o succesiune atat de rapida incat nici nu-ti vei da seama cat de repede ai reusit sa termini curatenia. In plus, nici spatele n-o sa te mai doara de la orele intregi petrecute stand aplecat si frecand suprafetele murdare.

Aparatele de curatat care folosesc puterea aburului permit acestuia sa desprinda si sa dizolve murdaria, eliberand si colectand la trecerea sa toate particulele din care aceasta este compusa: grasime, microbi, praf. Mai mult decat atat, acarienii din praf, responsabili pentru o serie intreaga de alergii, nu supravietuiesc la temperatura si presiunea ridicata.

Asadar, cu Vaporetto, spre exemplu, nu mai ai nevoie de detergenti chimici pentru inlaturarea murdariei. Sistemul cu boiler sub presiune elimina bacteriile, acarienii, microbii, ciupercile si murdaria, iar tu nu mai intri in contact cu detergentii si nu mai esti nevoit, astfel, sa inhalezi substante nocive. Iar aburul produs de Vaporetto este un abur “uscat”, care lasa casa perfect uscata si curata.

Un alt avantaj major cand vine vorba despre curatarea cu ajutorul aburului este economia majora pe care o vei face luna de luna. Nu economisesti doar timp si efort, ci reduci si cheltuielile, intrucat folosesti doar apa si nu mai esti nevoit sa cumperi produse de curatare. In acest fel, vei observa cat de rapid se amortizeaza pretul unui astfel de aparat.

Si, in plus, nici nu poluezi mediul inconjurator, intrucat aparatele Polti folosesc doar apa!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea