Casa verde

#substante naturale #curatare geamuri #produse casnice #diy #casa verde

Cum sa cureti geamurile fara sa apelezi la chimicale

Vrei sa economisesti bani, esti alergic la chimicalele sau esti adeptul unui stil de viata eco? Atunci renunta la clasicele produse din comert si prepara propria solutie de spalat geamurile, acasa. Cu siguranta ai tot ce iti trebuie in camara. Iata trei moduri in care poti scapa de petele de pe geamuri.

Sare si otet

Pentru gemurile foarte murdare, in special geamurile balcoanelor sau cele din bucatarie care pot fi stropite adesea cu grasime, poti prepara o substanta din sare si otet. Pentru a o prepara ai nevoie de 3 linguri de sare, jumatate de cana de otet de vin alb si doua cani de apa rece. Adauga toate ingredientele intr-o sticla cu pulverizator si agita bine pana cand sarea se topeste. Spala apoi geamurile cu solutia obtinuta.

Cartof crud

Petele greu de indepartat pot fi curatate cu cartof crud. Spala bine cartoful si curata-l de coaja, apoi taie-l in jumatate. Freaca foarte bine pata. Curata poi geamul cu substanta de mai sus.

Otet

Geamurile interioare, putin murdare pot fi curatate cu o solutie preparata din apa si otet, in proportie de 3 la 1. Daca vrei sa obtii o substanta parfumata poti adauga cateva picaturi de ulei esential de flori.

Sursa foto: wikihow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare