Casa de Craciun

#555 brazi craciun # familie germaniaa # doborare recod #brazi craciun #record

Si-au doborat propriul record. O familie din Germania a impodobit casa cu 555 de brazi de Craciun

O familie din Germania si-a impodobit casa cu 555 de brazi de Craciun artificiali. Si-au doborat astfel propriul record.

 

Thomas si Susanne Jeromin detineau deja un record, de 444 de brazi, pe care l-au stabilit in 2021. Anul acesta au hotarat sa doboare acest record si au impodobit nu mai putin de 555 de brazi. Iar pentru a face asta au mai construit o camera in casa in care locuiesc.

Cei doi soti au inceput sa decoreze locuinta in luna iunie, pentru a avea timp sa impodobeasca toti brazii pana la inceputul lunii decembrie.

Nici o camera nu a ramas fara brazi de Craciun. Cei doi au brazi de Craciun inclusiv in bucatarie si in baie.

Sotii Jeromin au spus, potrivit The Sun, ca decoratiunile, in total sunt in jur de 108.000 de globulete, inclusiv unele crosetate de Susanne. De asemenea, adora sa impodobeasca brazii dupa anumite teme, de exemplu au un brad care include ratuste de plastic, unul cu fructe artificiale, unul cu tematica batman sau brazi impodobiti in diverse culori. In plus, cei doi sustin ca nu consuma prea multa energie, iar costurile suplimentare pentru electricitate sunt de doar aproximativ 89 de euro pe sezon.  

„Am implementat tehnologia pe baza de led”, afirma Thomas, potrivit sursei citate.

Casa celor doi soti a devenit faimoasa si atrage foarte multi vizitatori. “Am avut chiar si oaspeti din Elvetia”, a declarat Susanne Jeromin.

Desi dureaza cateva luni sa impobobeasca cei 555 de brazi, familia obisnuieste sa-I tina in casa doar in luna decembrie. Pe 6 ianuarie, brazii de plastic isi gasesc locul in pod.

Si nu se opresc aici. Thomas doreste ca anul urmator sa ajunga la 600 de brazi.

FOTO: captura video

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea