Casa de Craciun

#casa de Craciun # brazi de craciun #craciun

Brazii de lux vor rezista ani de zile alaturi de dvs.

Bradul este un simbol important al Craciunului, iar oamenii sunt din ce in ce mai pretentiosi in fiecare an cand isi aleg bradul. Ei cauta un brad de Craciun care sa nu necesite multe ingrijiri, sa arate frumos si simetric, dens si sa reziste cat mai mult posibil. Aceste criterii sunt indeplinite de brazii moderni, luxosi care nu sunt naturali dar artificiali. Cu toate acestea, desi sunt artificiali nu ii puteti deosebi de cei naturali.

 

Brazi de lux si prelucrarea lor perfecta

Brazii de lux sunt realizati din materiale de cea mai inalta calitate, care asigura realismul si calitatea perfecta a brazilor artificiali de Craciun. Sunt realizati prin ca turnare din crengute vii naturale din materiale PE, ceea ce garanteaza o imitatie perfecta al coniferelor naturali.

Un astfel de brad artificial 3D este in prezent printre cele mai luxoase si realiste tipuri de brazi artificiali. Bradul artificial 3D este realizat dintr-o combinatie de ramuri 3D tridimensionale care se afla in jurul intregului perimetru al bradului si ramuri clasice din PVC care ingroasa interiorul bradului 3D.

Cu toate acestea, puteti cumpara si un brad 3D 100% artificial, care este realizat in intregime din crengute 3D de inalta calitate. Pretul unui astfel de brad 3D 100% artificial este putin mai mare, dar corespunzator calitatii acestuia.

Un astfel de brad de Craciun nu il veti avea doar o sigura data. Brazii de lux va vor rezista zeci de ani fara sa arate uzati. Un brad de Craciun 3D de inalta calitate va arata la fel de frumos chiar si dupa zeci de ani, datorita procesarii sale de inalta calitate.

Brad artificial cu leduri

Pentru a avea cat mai putine griji atunci cand impodobiti un brad, puteti sa cumparati un brad artificial cu leduri, care este deja atasat de brad. Tot ce trebuie sa faceti este sa va despachetati bradul de Craciun si sa introduceti cablul care duce din brad in priza electrica. Bradul artificial cu leduri straluceste intr-o culoare eleganta alba, calda ce ofera multiple optiuni de intermitenta. Il puteti controla cu usurinta folosind butonul de pe adaptor sau prin intermediul smartphone-ului dvs.

Brad artificial 3D in diverse modele

Puteti sa cumparati brazi artificiali 3D de lux de diferite modele. Va puteti alege un brad XL perfect dens, supradimensionat, sau, dimpotriva, un brad ingust pe care il puteti incapea oriunde  chiar si in spatiile mai inguste. La fel, daca aveti acasa tavane inalte puteti cumpara un brad artificial 3D pana la o inaltime de 400 cm. Cu toate acestea, daca nu aveti mult spatiu in casa dvs., puteti ajunge la un brad mic, 3D, intr-un ghiveci, la o inaltime de la 60 cm pana la 110 cm. Brazii de Craciun artificiali de lux oferaun spectru larg de culori, de la brazi de Craciun verzi clasici in diverse nuante de verde pana la brazi de Craciun albi cu zapada. Va puteti alege dintre trei tipuri de conifere si anume brad, pin si molid.

FOTO: lumeabrazilor.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare