Casa de Craciun

#brad natural #brad de craciun #brad

Nu stii ce sa faci cu bradul, dupa Sarbatori? Returneaza-l si primesti un voucher de cumparaturi

Achizitionarea unui brad natural este una dintre cele mai bune alegeri pentru mediu. In plus, parfumul bradului natural este inconfundabil, fiind o adevarata placere pentru oricine.

 

Una dintre problemele care pot aparea cand alegi un brad natural apare dupa sarbatori, cand trebuie sa renunti la acestia. Cele mai multe persoane nu stiu ce sa faca si pomii ajung, pe nedrept, la gunoi. Stiai insa ca ii poti returna si vei primi un voucher de cumparaturi?

Leroy Merlin, retailer specializat in constructii, decoratiuni si gradinarit, anunta lansarea campaniei de vanzare sustenabila a brazilor naturali de Craciun. Prin aceasta initiativa, care a devenit deja o traditie in cadrul Leroy Merlin, retailerul se angajeaza direct in reducerea impactului asupra mediului inconjurator si isi incurajeaza clientii sa returneze brazii uscati dupa sarbatori, indiferent de unde i-au achizitionat, pentru a fi transformati in produse ecologice, cum ar fi peleti sau compost.

Pentru anul acesta, clientii Leroy Merlin pot alege dintr-o selectie variata de tipuri de brad natural, in functie de preferintele acestora in ceea ce priveste inaltimea, soiul, desimea sau coroana. Pretul pentru un brad natural taiat, cu o inaltime cuprinsa intre 100 si 130 cm porneste de la 33,99 lei. Brazii naturali pot fi cumparati atat din magazinele fizice Leroy Merlin din tara, cat si prin comanda online, cu livrare la domiciliu in 1-3 zile lucratoare, sau prin serviciul Rezerva si Ridica.

Atat clientii care achizitioneaza un brad natural de Craciun, fie din reteaua de magazine fizice Leroy Merlin, fie online pe www.leroymerlin.ro, cat si cei care cumpara bradul din alta parte, pot opta sa il returneze in cel mai apropiat magazin al retailerului in perioada 3.01-31.01.2024 si vor fi rasplatiti cu un voucher pentru cumparaturi in valoare de 25 lei.

Voucher-ul va fi emis dupa returnarea bradului uscat in cuvele special amenajate din curtea magazinelor Leroy Merlin, in baza cardului de client. Acesta poate fi folosit pana la data de 18 februarie, atat in magazinele Leroy Merlin, cat si pentru produsele comandate online.

"La Leroy Merlin, suntem mandri sa continuam si anul acesta campania noastra de vanzare sustenabila a brazilor de Craciun. Este o satisfactie sa vedem ca aceasta inititiva a devenit o traditie binecunoscuta si ca numarul celor care se implica creste de la an la an. Este o actiune care reflecta angajamentul nostru ferm pentru protejarea naturii si incurajarea comportamentului responsabil in randul romanilor. Prin returnarea brazilor uscati, oferim romanilor  oportunitatea de a contribui la initiativele noastre sustenabile si, in acelasi timp, ii rasplatim cu un voucher pentru cumparaturi. In acest fel, impreuna, ne straduim sa avem un impact pozitiv”, a declarat Mathieu Bauduin, CEO Leroy Merlin Romania.

Grija pentru mediul inconjurator este una dintre prioritatile Leroy Merlin Romania, astfel toti brazii taiati naturali comercializati de retailer provin din pepiniere special create pentru plantarea si cresterea brazilor de Craciun. Pepinierele sunt amplasate exclusiv pe terenuri agricole intinse pe zeci de hectare, contribuind astfel la diminuarea emisiilor de dioxid de carbon prin insasi existenta lor. Aceasta initiativa de sustenabilitate a companiei se alatura seriei de actiuni menite sa indeplineasca obiectivului Grupului ADEO – din care face parte si retailerul – de a reduce impactul emisiilor de dioxid de carbon cu 20% pana in 2025.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului