Casa de Craciun

#abundenta #bunastare #craciun #plante

Plantele pe care sa le ai in casa de Craciun. Aduc bunastare si abundenta

Lidia Fecioru, cunoscuta drept bioenergoterapeut, a dezvaluit la Antena 3 care sunt plantele pe care sa le ai in casa de Craciun pentru a atrage abundenta si bunastarea in viata ta.

 

Lidia Fecioru spune ca bradul trebuie neaparat sa fie in casa, apoi Craciunita. Bradul reprezinta magia sarbatorilor, simbolul acestora. 

"Mai exista o planta care are niste pomisoare rosii. La noi se pune aceasta planta tot pentru abundenta si noroc. Era planta care era mereu de Craciun, pusa pe masa, pusa intr-o vaza. Era pentru prosperitate. De obicei, Craciunita nu infloreste decat in perioada Craciunului. Stie Universul cum sa le faca. Noi suntem mici si neputinciosi", spune Lidia Fecioru.

Cat despre traditiile din ziua de Craciun, Lidia Fecioru spune ca e bine ca atunci cand mergem la slujba la biserica sa avem un banut in buzunar, pe care sa il punem in portofel langa ceilalti bani ai nostri pentru a atrage mai multi bani.

"Si in noaptea de Sfantul Vasile sa nu uitati sa faceti acest lucru. Dimineata, pe 1 ianuarie, tot la fel. Sa aveti banutul in buzunar cand incepe anul. Si il pastram acolo in portofel.

In aceasta perioada, oamenii devin mai buni, desi mi-as dori sa fie mereu buni. De fiecare sarbatoare, fie ca este Pastele, Craciunul, sa ne imbracam frumos, sa traim clipa, sa ne bucuram de aceste clipe frumoase pentru ca sunt unice", mai spune Lidia Fecioru. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare