Casa de Craciun

#pastrare brad proaspat #brad natural #brad de craciun #brad

Ce trebuie sa faci pentru ca bradul de Craciun sa ramana proaspat pana in ianuarie

Poate ti s-a intamplat si tie ca bradul de Craciun sa se usuce brusc, sa isi piarda din culoare sau sa isi imprastie acele prin casa. Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa previi aceste situatii, iar bradul sa reziste mai mult.

In primul rand asigura-te ca bradul este asezat departe de sursele de caldura si de banane. Acesta trebuie sa stea departe de cosul cu fructe deoarece bananele degaja un gaz numit etilena, o substanta care accelereaza coacerea altor fructe care se afla in apropiere. Acesta afecteaza si brazii si duce la uscarea lor.

De ajutor sunt si 4-5 linguri de limonada sau de vodca in recipientul cu apa in care ati amplasat bradul ajuta la mentinerea structurii celulare si la impiedicarea caderii acelor.

Inca un truc este sa cioplesti tulpina la vaza si sa o ascuti pana cand arata ca un tarus, apoi sa infigi acolo un cartof. Astfel bradul isi va mentine nutrientii si nu se va usca repede.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum alegi data perfecta pentru nunta ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare