Casa de Craciun

# impodobire brad #craciun #brad de craciun #moneda

Motivul pentru care trebuie sa pui o moneda in bradul de Craciun. Ce spune traditia

Bradul ce Craciun atrage privirile tuturor si aduce bucurie in fiecare casa. Acesta este impodobit cu grija de fiecare membru al familiei, astfel incat, in final, sa iasa cel mai frumos brad.

Insa, pe langa decoratiunile clasice, traditia spune ca este important cca in brad sa adaugi si o moneda. Putini stiu insa de acest obicei, sau ce semnificatie are. 

De ce trebuie sa pui o moneda in bradul de Craciun

Daca in trecut bradul de Craciun era impodobit cu nuci, covrigi si mere, iar mai apoi cu bomboane, astazi exista o multime de decoratiuni pe care le putem folosi. Insa, indiferent pentru ce tip de decoratiuni ai opta, este important sa adaugi in brad si o moneda. Se spune cca moneda adaugata in bradul de Craciun atrage norocul si  bogatia.

Moneda trebuie sa fie infasurata in hartie si legata cu ata rosie. Despre aceasta se spune ca este simbolu norocului si prosperitatii si ca aduce bogatie si reusite financiare in noul an. 

Despre aceeasi moneda se spune ca aduce fericire si stabilitate in casa, deoarece atrage energiile pozitive si contribuie la crearea unei atmosfere armonioase in familie.

Prin urmare, daca nu ai pus deja o moneda in bradul de Craciun, este momentul sa faci acest lucru. Nu uita sa infasori moneda in hartie si sa o atarni cu ata rosie in brad.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului