Casa de Craciun

#tehnici Feng Shui # noroc in dragoste #feng shui #dragoste

Unde trebuie sa asezi vascul, potrivit tehnicilor Feng Shui, pentru a avea parte de noroc in dragoste

Vascul este nelipsit din casa in perioada Sarbatorilor de Iarna. Despre aceassta planta se spune ca aduce norocul in dragoste. De aici si traditia de a te saruta sub vasc.

Insa, potrivit tehnicilor Feng Shui, pentru ca vascul sa-ti poarte noroc in dragoste trebuie asezat intr-un loc specific.

Potrivit tehnicilor Feng Shui, daca vrei sa atragi norocul si sa-ti intaresti relatia amoroasa, trebuie sa asezi vascul in zona de nord a casei.

Astfel, poti aseza vascul oriunde in zona de nord a casei. Sau il poti aseza pe o ghirlanda de Craciun pe care sa o agati pe peretele de nord al casei. Apoi, pentru a avea noroc in dragoste trebuie sa-ti saruti partenerul sub vasc sau in dreptul acestuia, daca este pus pe perete.

Tine insa cont de faptul ca pentru a avea efect, nu conteaza doar sa te saruti sub vasc, de Craciun, ci si energia pe care o ai si o pui in relatie in acels moment.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului