Constructia casei

#pergole #terase

Petrece toate cele 4 anotimpuri pe terasa cu sistemele retractabile Sun Leader

Cand spui terasa, te gandesti la concediu, caldura si relaxare. Dar cum ar fi sa iti petreci timpul de primavara pana iarna pe terasa? E posibil, si este posibil chiar la tine acasa!

Probabil ai mai auzit despre terase 4 Seasons, dar nu esti sigur daca iti aduc confortul pe care il visezi si daca merita investitia. Daca iti amenajezi terasa cu materiale de calitate, te poti bucura de ea indiferent de vremea de afara.

Ce inseamna o terasa 4 Seasons?

Imagineaza-ti cum ar fi sa iti bei cafeaua fierbinte in timp ce in jurul tau cad fulgi mari de zapada, sau cat de bine te-ai distra cu prietenii intr-o zi caniculara, fara sa simti disconfort termic.

Pentru terase 4 seasons, iti recomandam acoperirea spatiului cu pergole retractabile: acestea te protejeaza atat de arsita soarelui, cat si de zapada abundenta, de vant, ploaie sau grindina.

Iata cum te ajuta aceste pergole retractabile, precum si sistemele de sticla pentru terase sa ai o terasa perfecta in toate cele patru anotimpuri:

1. Daca locuiesti intr-o zona in care ninge abundent, alege pergole retractabile bioclimatice - acestea sunt construite din lamele din aluminiu ce se rotesc si se retrag.

Pergolele bioclimatice sustin peste 200 kg de zapada/mp, permit aerisirea terasei pe timp de vara si constituie un refugiu excelent pe tot timpul anului. Pentru un confort termic sporit, opteaza pentru umplerea lamelelor cu spuma poliuretanica.

Nu va trebui sa iti faci griji nici pentru zapada topita sau apa de la ploaie, terasa ta va ramane uscata iar apa se va scurge direct in pamant prin jgheaburile stalpilor de sustinere.

2. Un alt tip de pergole retractabile, sunt cele din membrana PVC. Si acestea se retracteaza electric, sunt 100% impermeabile, chiar si acolo unde avem mai multe module imbinate, ele sunt rezistente la inghet.

Stratul de carbon al pergolelor cu membrana PVC, tine razele UV la distanta si creaza un confort termic sporit atunci cand este arsita.

3. Pentru terase 4 seasons, este absolut necesara inchiderea cu sticla. Insa nu orice sticla, ci sticla pentru terase, conceputa special sa fie rezistenta, sa nu se sparga usor si sa nu creeze efect de sera.

Pentru a te putea bucura de aer curat mereu, dar si de protectie impotriva intemperiilor, iti recomandam sistemele din sticla automatizate. In functie de preferinte si necesitati, poti alege sistemul panorama tip balustrada sau sistemul tip trecere.

Usurinta manevrarii din telecomanda sau aplicatie, precum si transformarea peretelui din sticla in balustrada atunci cand este deschis pentru aerisire, plaseaza sistemul tip balustrada pe primul loc in preferintele clientilor ce vor o terasa moderna la ei acasa.

La Sun Leader ai de unde alege atunci cand vorbim de sticla pentru terase! Poti opta pentru unul sau mai multi pereti ficsi, pentru sisteme manuale de inchidere sau pentru sisteme automatizate, electrice.

Calitatea sticlei, stalpilor, pergolelor si celorlalte accesorii, imbinate cu sistemele elegante si practice, iti asigura o terasa rezistenta, moderna de care te vei bucura zeci de ani!

Nu iti face griji ca ti-ar putea fi prea cald vara sau prea rece iarna - terasele rezista, iar asta se vede in garantia extinsa pe care o oferim.

Alege calitatea si alege sa te bucuri zeci de ani atunci cand ai in plan sa iti construiesti o terasa. Cu Sun Leader ai terase 4 Seasons personalizate pe gustul tau, perfecte pentru spatiul pe care il detii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea