Constructia casei

#panouri solare #panouri radiante #sistem de incalzire #electric heat #panouri infrarosu

Panourile radiante, sistemul de incalzire al viitorului

Panourile radiante reprezinta o modalitate eficienta de a-ti incalzi locuinta. Durabilitatea lor si consumul redus de energie transforma panourile radiante in sistemul de incalzire al viitorului. Descopera ce ar trebui sa stii despre panourile radiante!

Montarea de panouri radiante in interiorul locuintei ofera o multitudine de avantaje. Panourile radiante au un randament ridicat, o durata de viata de pana la 30 de ani si un efect terapeutic, calitati ce recomanda panourile radiante drept inlocuitorul ideal al centralei termice.
 

Panourile radiante: un sistem de incalzire profitabil


Achizitia unor panouri radiante este o afacere profitabila . Acestea transforma circa 99% din energia electrica in energie termica si consuma mult mai putin decat o centrala termica , un calorifer electric sau un radiator de acelasi tip.

In plus, costurile referitoare la achizitie si instalare, mai scazute decat cele pe care le presupune o centrala termica, precum si lipsa mentenantei periodice, fac din panourile radiante o optiune ieftina.

Nu in ultimul rand, un set de panouri radiante are avantajul de a rezista pana la 30 de ani.

Efect terapeutic


Panourile radiante sunt renumite si pentru efectul terapeutic pe care il au asupra organismului uman. Beneficiile de acest tip s-ar datora influentei pozitive pe care o exercita undele infrarosii. Printre altele, panourile radiante sunt utilizate in tratamentul afectiunilor respiratorii, precum astmul.

De asemenea, instalarea unor panouri radiante in interiorul casei contribuie si la reducerea riscului de formare a igrasei. Mucegaiul nu este doar inestetic, ci si periculos pentru sanatate. Cum functioneaza panourile radiante, in acest caz? Prin incalzirea peretilor, acestea elimina condensul, astfel inlaturand si principala cauza a igrasiei.
 

Sistem ecologic


Consumul redus de energie reprezinta unul dintre beneficiile ecologice ale panourilor radiante. La acesta se adauga alte criterii importante: panourile radiante nu produc gaze toxice, nici curenti de aer si nu consuma oxigen. In plus, panourile radiante nu folosesc combustibili epuizabili, ci energie electrica, o alternativa sustenabila.
 

De unde comand panouri radiante?


Poti comanda panouri radiante cu infrarosu, marca Ecosun, de pe electricheat.ro. Ai la dispozitie 3 variante:

Comada pe site. Comanda se realizeaza prin selectarea produselor dorite, adaugarea lor in cosul de cumparaturi si finalizarea comenzii. Poti plasa o comanda si fara a avea cont pe site ("Comanda rapida"). Plata poate fi realizata prin sau credit, prin , ramburs sau numerar la sediul companiei. Reprezentantii ElectricHeat te vor contacta pentru confirmarea comenzii.

Comanda prin e-mail. Trimite un e-mail la magazin@electricheat.ro in care precizezi produsele dorite. Este important sa treci un numar de telefon pentru a putea fi contactat ulterior pentru a confirma comanda.

Comanda prin telefon. Apeleaza numarul de telefon 0725 356 735 zilnic, intre orele 9:00 si 20:00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului