Constructia casei

#usi industriale #modele de usi #usi industriale frigorifice #usi industriale antifoc

Modele de usi industriale

Usile industriale reprezinta unul dintre numeroasele elemente pe care trebuie sa le ai in vedere cand urmaresti protejarea spatiului in care iti desfasori activitatea profesionala. Oricare ar fi utilitatea pe care planuiesti sa le-o oferi, iata care sunt modelele de industriale dintre care poti alege!
 

Usi industriale sectionale


O alegere inspirata pentru cladirile comericiale actuale, usi industriale sectionale sunt disponibile intr-o varietate de modele, astfel incat sa se plieze pe cerintele clientilor. Usile sectionale au in componenta panouri de otel cu o grosime de 40 mm, umplute cu spuma poliuretanica neinflamabila. Pot fi actionate manual sau electric si sunt prevazute cu . Dimensiunile usilor industriale selectionale pot varia in functie de necesitati.

Usi industriale sectionale pot fi de 3 tipuri: cu panouri vitrate aluminiu, cu panouri tip industrial si panouri cu protectie impotriva prinderii degetelor.
 

Usi industriale tip


Usi industriale de acest tip pot fi intrebuintate atat la garaj, cat si pentru a proteja spatiile comerciale ori halele industriale. Usile industriale tip rulou au lamele de aluminiu umplute cu spuma poliuretanica si izoleaza fonic si termic. La deschidere sau inchidere, lamelele se ruleaza orizontal intr-o caseta aflata deasupra usii.

Usi industriale tip rulou pot fi actionate manual sau electric. In plus, poti fi imbunatatite cu o multime de alte dotari utile, printre care se numara bariera electro-optica, avertizorul luminos, profilul cu fante pentru aerisire, profilul transparent pentru iluminare etc.

De ce ai opta pentru usi industriale tip rulou? Printre altele, pentru ca ocupa un spatiu restrans, sunt accesibile, rezistente si usor de ingrjit, datorita faptului ca sunt realizate din aluminiu.
 

Usi industriale antifoc


Ideale pentru spatiile interioare, usile industriale antifoc iti vor proteja afacerea de problemele cauzate de incendii. Acest tip de usi industriale include foi de 65 mm realizate din tabla de otel galvanizat, protejate de o folie din polietilena.

Usile industriale antifoc pot fi disponibile in diverse modele, din materiale diferite, in comert putand fi gasite usi industriale antifoc metalice, batante si din sticla, printre altele. Spre exemplu, usile industriale antifoc din sticla aduc un plus de eleganta unui , fiind recomandate pentru birouri, dar si in alte situatii care implica utilizarea unor usi transparente, rezistente la foc. Spre deosebire, insa, de usile industriale metalice, posibilitatea de a le accesoriza este mai redusa.
 

Usi industriale frigorifice


Destinate spatiilor comerciale care necesita o buna izolare termica, usile industriale frigorifice sunt disponibile in diferite modele, adaptate nevoilor clientilor, de la usi batante sau culisante la usi din inox sau otel plastifiat.

Spre exemplu, usile industriale frigorifice batante cu un canat au o grosime de 70 - 120 mm si sunt realizate din otel inoxidabil. In ceea ce priveste izolatia acestui tip de usi industriale, aceasta este realizata din poliuretan, cu balamale si maner rezistent la coroziune.

Usile industriale frigorifice batante cu doua canate au aceeasi grosime si sunt etansate cu ajutorul unei garnituri.

Sursa foto: bridgat.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului