Constructia casei

#mortar finisaje #constructia casei # mortar

Finisaje perfecte cu mortarele potrivite

Oricat de mult ai investi in realizarea unei constructii, indiferent daca aceasta investitie se refera strict la materiale sau si la mana de lucru, calitatea finisajelor ramane unul dintre lucrurile de la care nu poti face rabat sub nici o forma.

In definitiv, finisajele sunt cele mai expuse parti ale unei constructii, cele supuse cel mai adesea ochiului critic, cele care pot completa latura estetica sau pot strica totul, cele de care depinde perfectiunea finala a unei lucrari. Tocmai de aceea, este foarte important ca pentru orice tip de finisaje sa fie utilizat un mortar potrivit, destinat special lucrarilor de acest gen.

Iata doua produse revolutionare care te vor ajuta sa realizezi cele mai fine si rezistente finisaje pentru constructii:

Mortarul clasic CELCO TINCI DD-MTI8

Mortarele clasice industriale continua sa fie utilizate cu succes in constructii, chiar daca piata a fost impanzita si de produse revolutionare. TINCI DD-MTI8 este un astfel de mortar uscat, care contine din plin aditivi, astfel ca este perfect atat pentru interior, cat si pentru exterior. El poate fi folosit pe post de tencuiala fina in lucrarile de netezire si corectare a tencuielilor brute. De altfel, mai poate fi utilizat si ca strat intermediar pentru aplicarea tencuielilor decorative precum sunt zugravelile si vopsirile sintetice.

Mortar pentru tencuieli mecanizate

Tencuielile mecanizate necesita adezivi speciali pentru acest tip de tencuire. Mortarul uscat produs dintr-un ciment de calitate superioara, asa cum este CELCO TENC DD-MTIE7, este ideal pentru aplicarea mecanizata, in primul rand pentru ca poate conferi finisajelor o aderenta superioara la suprafata de suport, precum vopsirile sintetice. Aderenta sa este sporita, iar rezistenta pe care o confera o rezistenta mecanica ridicata fata de adezivii obisnuiti din aceeasi categorie industriala. Acesta poate fi utilizat pentru finisaje interioare si exterioare si este foarte flexibil, ceea ce nu permite aparitia crapaturilor in tencuiala

Sursa foto: misiuneacasa.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare