Constructia casei

#adeziv #constructie casa #placi #placi ceramice

Cum alegi adezivul potrivit pentru placile ceramice

Adezivii speciali si mortarele pentru placi ceramice reprezinta una dintre cele mai dificile alegeri atunci cand vine vorba despre astfel de constructii. Aderenta superioara, eficienta si facilitatea manoperei, rezistenta termica in orice conditii, factorul economic si versatilitatea unui astfel de adeziv reprezinta repere importante pentru alegerea sa.

Utilizarea pentru interior sau exterior si optimizarea unui astfel de produs in functie de tipul materialelor folosite - placi ceramice sau placi din piatra naturala este extrem de importanta pentru rezistenta constructiilor si pentru prelungirea duratei lor de viata.

Eficienta sporita pentru lipirea la interior a placilor ceramice

Adezivul CELCO PLAC DD-C1 este extrem de eficient si confera longevitate lucrarilor cu placi ceramice. Acesta se foloseste in special pentru lipirea la interior si se aplica cu usurinta. Aderenta sa este foarte ridicata, iar granulatia pe care o are nu depaseste 0,7 mm. Creat special cu acest scop, va conferi o rezistenta sporita si o durata de viata extinsa lucrarilor cu placi ceramice.

Aderenta pe baza de minerale

CELCO PLAC DD-C12 se inscrie in gama adezivilor clasici cu lianti minerali. Acesta se intareste precum produsele obisnuite, insa confera lucrarilor o aderenta sporita. Este ideal pentru montarea placilor ceramice absorbante si nu reactioneaza la modificarile termice mari, astfel ca nu are de suferit nici la calduri ridicate, nici temperaturi foarte scazute sau inghet. In plus, este un produs economic si poate fi folosit cu succes pentru lucrari fine. Este un material ce poate fi folosit cu incredere atat in interior cat si in exterior.

Produse premium pe baza de minerale

Din categoria produselor premium care pot fi folosite atat la interior cat si la exterior si care se preteaza si pentru lipirea placilor ceramice, dar si pentru cea a rocilor naturale sau ale compozitelor ce au la baza piatra naturala, adezivul CELCO PLAC DD-C2 confera aderenta sporita, flexibilitate si calitate superioara. Acesta poate fi folosit si pentru placarea pardoselilor incalzite, intrucat are o aderenta ridicata sub actiunea caldurii fata de alte produse standard existente pe piata. Granulatia sa de cel mult 0,7 mm il transforma in adezivul perfect pentru orice tip de lucrare.

Sursa foto: building-materialsworld.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului