Constructia casei

# construnctie casa #cos de fum #cos #casa

Cauti un cos de fum ceramic? – Scurt ghid introductiv pentru cumparaturi responsabile

Iti construiesti o casa care este racordata la un sistem de incalzire centralizat? Un cos fum ceramic este un detaliu foarte important pentru acest tip de casa. Un procent de 90% dintre case necesita instalarea unui cos fum ceramic pentru a elimina gazele care sunt produse prin arderea de gaze naturale care se folosesc pentru a se incalzi casa sau pentru a avea apa calda.

Un cos fum ceramic reprezinta o componenta esentiala pentru siguranta casei tale!

Aceste cosuri de fum trebuie sa fie realizate din materiale de calitate superioara, iar intretinerea lor trebuie sa se realizeze cu mare atentie si grija.

Vrei sa previi un incendiu in locuinta ta? Atunci opteaza pentru cosurile de fum Tona, disponibile in magazinul online de prezentare Seminee-Expert.ro, fiind un produs fabricat 100% in Germania.

Compania Tona este producatoare de cosuri de fum cu o experienta de peste 125 de ani in acest domeniu. Toate produsele acestui brand sunt sigure pentru ca sunt testate in cele mai performante unitati de testare din Germania.

Cosul de fum este tristrat, are un tub prevazut in interior din samota si este accesorizat cu un bransament de fum, cu usa de vizitare si sistem de colectare a condensului.

Cum alegi un cos de fum?

Toate cosurile de fum sunt bransate la centrale termice, fie pe sistem prevazut cu gaze sau cu lemne. Absolut fiecare model de cos de fum are caracteresticile sale si metodele si normele specifice de ingrijire care trebuie respectate cu strictete pentru a avea durabilitate in timp si pentru a evita incendiile, de exemplu.

Specialistii magazinului online seminee-expert.ro recomanda ca orice cos de fum sa fie montat astfel incat sa aiba o inaltime mai mare de jumate de metru fata de acoperisul casei, avand un spatiu unde sa se recolteze materialul solid.

Seminee Expert detine o echipa profesionala de specialisti care monteaza atat cos fum ceramic cat si seminee si sobe profesionale, fiind in acelasi timp un importator de astfel de materiale certificate la nivel european.

Cosurile de fum Tona Schornsteine vin la pachet cu garantia de 30 de ani oferita tuturor clientilor. Sunt produse fabricate integral in Germania, calitate superioara!

Testarea unui cos fum ceramic Tona s-a facut la peste 1000 grade. Aceste modele de cosuri de fum sunt realizate pentru a functiona intr-un mediu acid, iar aerul care se afla in interior nu este folosit pentru a evacua gazele.

Echipa de specialisti Seminee Expert iti pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie cu privire la alegerea corecta a cosului de fum pentru locuinta ta, oferindu-ti consultanta gratuita la numerele de telefon:

  • +4 0721 280 587
  • +4 0784 292 820
  • +4 0744 207 437

Poti vizualiza produsele in catalogul de pe site www.seminee-expert.ro sau poti vizita Showroom-ul situat pe Strada Toamnei, nr. 27, sector 2, Bucuresti.

Numarul de telefon pentru showroom este 021.659.65.19.

Seminee Expert iti ofera garantia unor produse performante si vine in ajutorul tau cu un proces de montaj profesional!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare